Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework Poppy już na PBE!

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nareszcie najbrzydsza postać została zmieniona. Taki pech że mam do niej większość skinów z mistery chests, dlatego zmiany jak najbardziej na plus! :)

Opublikowano

NAJBARDZIEJ BEKOWY ULT JAKI WIDZIAŁEM XDDD 

jebiesz młotkiem w ziemie i ludzi w********a w kosmos xD

Moim zdaniem jest to przesadzone. Taki ult może być użyteczny do ucieczki? Albo do wybicia enemy carry i inicjacji walki. W sumie dobre 

Opublikowano

Moim zdaniem jest to przesadzone. Taki ult może być użyteczny do ucieczki? Albo do wybicia enemy carry i inicjacji walki. W sumie dobre 

jak się np taka leona wjebie, albo darek co inicjuje to można to łatwo wyjebać gdzieś dalekooo i wtedy walki są 4 vs 5 

Opublikowano

Po tysiącach latach Poppy w końcu oficjalnie dostaje reworka! Ale ten ult to jest... what the f**k.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ult jest dobry ale widać, że on się channeluje czyli można go przerwać zanim się odpali. Wygląda te ładowanie jak Q Siona. Ale np z taką Leoną w teamie lub Braumem może nieźle działać imo.

A no i synergia z Yasuo i Vayne :v

Opublikowano

Nareszcie ona nie wygląda tak ohydnie. Skille ma fajne, na pewno lepsze niż były. A ult - fajna animacja xD­ Sprawdzę ją raz, ale i tak grywać nie będę :D

Opublikowano

­Trzeba przyznać, że graficznie wyszło im świetnie. Mam nadzieje, że jakaś darmowa skórka, jak przy reworku Gangplanka, będzie :3

Co do skilli wydają się być ciekawe, ale przypominają mi wszystkie obecne już w innych postaciach. Chyba brak im pomysłów :p

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Hmmm, może być to całkiem użyteczna postać do bronienia carry w swoim teamie.

To W ma duży obszar działania, wiec adc może schować się w nim aby uniknąć np:

ulta Rengara, E Ekko i innych postaci bazujących na doskoku.

Co do ultimate Poppy: "odrzuca na wielką odległość w stronę bazy wszystkich wrogich bohaterów"

zawsze będzie odrzucać w stronę wieży? Czy to "czytanie ze zrozumieniem" i odrzucać będzie tam gdzie celujemy?

Edit: @Noresta

widzisz to drzewo? To jeszcze w cholerę za nim xD

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Ten ult to zbyt duża przesada ,range odrzutu musi być zmniejszony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...