Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmora low elo

stalker512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W silverze ciężej wygrać grę niż w platynie. Próbuję wyciągnąć low konto i dostaję szału!!!

Nie wiem co riot porobił z tą grą ale teraz nie da się kerować gry w pojedynkę. 

Czy ja mam pecha czy 4 afki w 4 grach to jakaś norma.

Opublikowano

Abstrachując od altruistycznych zagadnień metafizycznego pietyzmu, adekwatnie jestem gotów pokusić się stwierdzeniem, iż percepcja mojej mentalności mówi mi, że to już lekka norma (może przesada z tymi 4 afkami), nie bez powodu ludzie porównują platyne z silverem/brązem, już większy poziom jest w goldzie.

Opublikowano

hah, wszyscy tak narzekają na ten silver, serio...
Wyjście z tej ligi nie jest takie trudne, a nawet jest proste, już kilka razy boostowałem kolegów nawet z brązu i nawet jezeli jakąś przegram, ale na tą jedną przegraną będę miał 5-10 wygranych to wyjście to kwestia ledwie 20 gier(nawet nie)... wszyscy tak narzekacie, bo nikt nie widzi problemu w sobie - gra tak, jak się nauczył, a gdyby widział w sobie problem to by go szybko wyeliminował.

Opublikowano

Przyznaję rację koledze wyżej. Dużo zależy od poprawienia własnej gry i swoich umiejętności. Na 100 gier rankingowych w silverze nie trafiłem na żadnego afk i trolla. Poziom jest zróżnicowany oczywiście. Ale komu nie przytrafiają się słabe gry ? Przecież nie tylko silverom. Wystarczy oglądać streamy każdy czasem lami. Jestem w silverze bo moje umiejętności zasługują na silver, proste. 

Opublikowano

Ja się cieszę, że trolle idą afk wtedy spokojnie mogę zrobić pente i wygrać grę. W Silverze ludzie nie znają buildów, tam każdy jest papierem. Nie znają też mechaniki postaci. Włącz bola czy sharpa i sam zobaczyć jak przyjemnie się wygrywa nawet 1 vs 5 w Silverze.

Opublikowano

Przyznaję rację koledze wyżej. Dużo zależy od poprawienia własnej gry i swoich umiejętności. Na 100 gier rankingowych w silverze nie trafiłem na żadnego afk i trolla. Poziom jest zróżnicowany oczywiście. Ale komu nie przytrafiają się słabe gry ? Przecież nie tylko silverom. Wystarczy oglądać streamy każdy czasem lami. Jestem w silverze bo moje umiejętności zasługują na silver, proste. 

wlasnie wbilem diament 5 i tu nie chodzi o umiejetnosci chodzi o ujemne mmr konta na silverze i podejscie do gry tych ludzi. Masę nerwów straciłem wychodząc z s4 do g5 

na 100 gier w platynie/diamencie trafia sie max 5 afkow w silverze ta liczba jest 10 razy wyzsza

Opublikowano

Z silverem jest tak ze twoj team jest zaslaby zeby cos robil a przeciwnicy są zbyt dobzi zeby wygrac 1vs5. I nie wiem czemu porównujecie platyne do silvera. Jest pre sezon a wy sie dziwicie ze ludziom na wygranej nie zależy w jakiejs platynie czy silverze.

Opublikowano

to ja chyba byłem w innym silverze niż ty ? Ja z s4 do g5 wbiłem z 26 winning streakem grając adc/supp/mid czasami dawało jakiegoś 0/5 topa w 5 minucie ale jak dobrze grasz to wykierujesz mmr miałem tragiczne bo było chyba 15 winow 35 loosów 

Opublikowano

nigdy nie wyjdziesz z dywizji jesli na nia nie zaslugujesz

po prostu graj i graj

na poczatku stycznia nie potrafilem wbic golda, a teraz bujam sie z ramka diamentowa :^P

Opublikowano

Jak wiadomo, komunikacja w silverze sprowadza się do mid or feed, albo dymania czyichś matek.

Ale miałem okazję grać tam niedawno i podam CI kilka rad:

1. Jesteś dobry? Zaorasz typowego silvera a ten będzie wyzywany przez drużynę. (Przewaga psychologiczna, oraz darmowe złoto)

2. Wygrywasz linie, złazisz na kolejną i orasz następne. ( Najlepiej wygrać ostro linie, zwalić drużyne na mida i powiększać przewagę, oczywiście jeśli reszta nie feedowała)

3. Muted all, używać tylko pingów, i rozstawiać wardy.

4. Grać swoimi wymainowanymi postaciami.

Afki oraz trolle, zdarzają się wszędzie, taka sama szansa u Ciebie jak i u innych w drużynie (choć u Ciebie szansa ta maleje o 20% bo sam raczej nie wyjdziesz)

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Do tych o piszą te śmieszne wypociny ze kazda gre sie da wykerowac. Własnie przed chwilą skończyłem rankeda. J****y polaczek cebulaczek przegral garenem na dariusa topa robiąc w 6min 0/4 po czym poszedl na afka, wrócił tak jakoś po 8min i padł jeszcze 3 razy. Na ganku padł jeszcze master, tak więc darius był 5/0 w 6min. Bot jak to bot. Premade oczywiscie. Vayne 1/4, jej support boska lux 3/2. Wygrałem mida mialem 2/0 grając anką na kayle. N Gra skonczyła się w czasie 16:59. Darius miał calego wolnego topa, więc wlazł do bazy. Ja nawet nie podchodziłem, bo padałem na E+Q+AA+R. Skonczylem gre ze statami 5/4, więc nie jest to najlepszy wynik, ale ciekawy jestem czy taką gierkę wykerował by sam bjergsen albo faker. Myslę, że zadnym midlanerem nie rozjebie wszystkich nafeedowanych przeciwników w tym dariusa, który aktualnie jest broken. W g5 siedze od miesiąca, spadłem z g3. Chyba juz sie stąd nie wydostane

Opublikowano

e tam, czy ja wiem

czasami zagram sobie jakieś mecze na kontach kolegów - odpowiednio s5 i s3 i bardzo łatwo się gra i idzie wycarrować spokojnie, nie dostaję w teamie afków ale czasem zdarzają się feederzy

mam d4 na swoim koncie więc nie jestem jakiś super dobry

Opublikowano

Dobra żeby nie robić tematów czemu jak gram serie do np: s2 to dostaje takich noobów że nie da się wytrzymać a jak gram normalne rankedy bez serii to jakoś normalnych dobiera graczy 

Opublikowano

Kolejny mecz. Polak w chat roomie piszący "siema, są tu jacys polacy?" nick dawid płonka czy inny c**j. Wiedziałem ze bedzie najwiekszym gownem jakie mogłem mieć. Nie myliłem się adc w 15min miał 50 farmy i jebane 0/4. Akurat tutaj nie komentuje mojej gry, bo niestety nie dałem rady pokonać Swaina grając Ahri. Mimo wszystko jedno zejscie Gravesa 7/0/5 na mida skonczylo sie tym ze padlem na 2 krtyczne, Q i R. Nie ma co:)

Gra skończyła się wynikiem 10-38

Statystyki mojej drużyny:

Ahri (ja) 6/8/1

Zac 2/4/3

Blitz 1/8/4

Miss Fortune (ten j****y cebulak) 0/12/5

Dr.Mundo 1/6

Feedowałem jak się patrzy, ale niestety ile razy znalazl mnie graves to padałem. Skończył ze statami 13/0/10. Powiedzcie mi diamenty kochane, czy to też jest do wygrania? No chyba k***a nie

Opublikowano

Nie gralem w lola ze 4 miesiace, z silvera 3 do silver 1, wlasnie koncze serie do golda przegralem 2 gry. Idioci sa i byli jednego dnia jest ich wiecej, drugiego mniej nic z tym nie zrobisz. Powiem ci, ze w csie jest ten sam gnoj, a tak nie bylo. Teraz nie rodza sie ludzie normalni, tylko od 5 roku zycia zaczyna sie u nich pranie mozgu, tym calym gownem dookola. Eldo na free.

Opublikowano

Jak nie umiesz grać to nie wyjdziesz, proste. Mam diament 3 na east oraz diament 5 na west, ostatnio bawiłem się na koncie kolegi, z bronzu 1 do golda 5 to była kwestia 2 dni.

Opublikowano

Abstrachując od altruistycznych zagadnień metafizycznego pietyzmu, adekwatnie jestem gotów pokusić się stwierdzeniem, iż percepcja mojej mentalności mówi mi, że to już lekka norma (może przesada z tymi 4 afkami), nie bez powodu ludzie porównują platyne z silverem/brązem, już większy poziom jest w goldzie.

nauczyłeś się nowych słów i kozaczysz? :D

@topic

Jak już zamierzasz grać rankedy to tylko z kimś i to najlepiej duo na bocie. Wtedy macie szanse coś wygrać, w przeciwnym wypadku może być ciężko.

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...