Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Softmod.pl - Koniec

SlipKnoT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa wyglada tak. Jako mod pomagałem mu troche wrozkreceniu interesu, miedzyinnymi pomogłem mu uzyskac 1 konto za 0x33 od administracji. Dałem mu 1 swoje konto. Wpłaciłem 33zł. Nastepnie napisał na GG ze zamyka interes na 2 tygodnie bo wyjeżdża na wakacje. Gdy wrócił z wakacji otrztymałem taki komunikat

Po powrocie z wakacji, miałem nadzieję że uda mi się reaktywować serwis www.softmod.pl, lecz po nagminnym banowaniu ze strony 0x33 straciłem wiele kont. Miałem nadzieję że zdobędę nowe, świeże konta... lecz ich wartość wzrosła. Ludzie nie chcą już dawać konta za kilka miesięcy darmowego softa, chcą za to pieniądze. Ile? 200/300zł... Taka cena zmusiła mnie do zamknięcia serwisu, ponieważ nie opłaca mi się kupować konta za taką kwotę. Na dzień dzisiejszy tj. 04.08.08 nie planuję żadnej reaktywacji serwisu, powód - nie opłacalność...

Piszę to wprost, bo chcę mieć "czyste" sprawy.

Pozdrawiam, Ziomal

Straciłem 33zł konto na 0x33. A do Zdunskiej Woli mam 50 km. tak ze pofatyguje sie tam pojawić(nie sa to groźby)

Temat zakładam tutaj aby wszyscy wiedzieli ze to oszust.

Opublikowano

Złóż nam fotorelację / filmik z wycieczki do Zduńskiej Woli.

Mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawił!

Pozdrawiam,

DW

Opublikowano

Oszust? Pomogłeś mi w rozkręceniu tego? Oprócz tego że dałeś konto i miałeś upust to nic więcej nie zrobiłeś. (ahh.. wysłałeś PM'a do admina, straszne)

Przez cały czas działania serwisu nie było problemu z softem, a ile korzystałeś? Od początku działania do samego końca, czyli do mojego wyjazdu, po powrocie nie byłem w stanie tego reaktywować. Moja wina że CW pobanował konta? I nie mówcie mi tu że zbanował bo było za dużo osób na 1 koncie, bo na jednym było od 3 do 4 osób. A moi zaufani koledzy którzy grają w silka i mają (mieli) konta 0x33 sami zostali pobanowani, a używali kont góra na 2 osoby! Nigdy na sm.pl nie zrobiłem nikogo w chuja, ale to że serwis kiedyś padnie to było pewne. (coraz ciężej zdobyć konta) Więc nie miej pretensji o to że nie dostałeś softa po powrocie.

P.S.

Jeszcze z jakimiś groźbami mi wyjeżdżasz?

Pozdrawiam

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
Sprawa wyglada tak. Jako mod pomagałem mu troche wrozkreceniu interesu, miedzyinnymi pomogłem mu uzyskac 1 konto za 0x33 od administracji. Dałem mu 1 swoje konto. Wpłaciłem 33zł. Nastepnie napisał na GG ze zamyka interes na 2 tygodnie bo wyjeżdża na wakacje. Gdy wrócił z wakacji otrztymałem taki komunikat

Po powrocie z wakacji, miałem nadzieję że uda mi się reaktywować serwis www.softmod.pl, lecz po nagminnym banowaniu ze strony 0x33 straciłem wiele kont. Miałem nadzieję że zdobędę nowe, świeże konta... lecz ich wartość wzrosła. Ludzie nie chcą już dawać konta za kilka miesięcy darmowego softa, chcą za to pieniądze. Ile? 200/300zł... Taka cena zmusiła mnie do zamknięcia serwisu, ponieważ nie opłaca mi się kupować konta za taką kwotę. Na dzień dzisiejszy tj. 04.08.08 nie planuję żadnej reaktywacji serwisu, powód - nie opłacalność...

Piszę to wprost, bo chcę mieć "czyste" sprawy.

Pozdrawiam, Ziomal

Straciłem 33zł konto na 0x33. A do Zdunskiej Woli mam 50 km. tak ze pofatyguje sie tam pojawić(nie sa to groźby)

Temat zakładam tutaj aby wszyscy wiedzieli ze to oszust.

Hmm chyba tylko ty masz pretensje... bo jakoś ja jak zawsze kupowałem to nie miałem nigdy zastrzeżeń... Konta na 0x33 zostały poblokowane i chyba wiesz czemu,wiec się nie dziw. A tak apropo miałeś za darmo a my płacili... wiec o czym mowa ... Pozdrawiam

Opublikowano

coz ja nie moge wrzucic prawidziwych i zarazem pewnych 3 groszy bo przeciez nikt nie wiem co sie stalo naprawde...

Slipknot mowi ze wplacil 33 zl , a ziomal napisal ze nie -,-

ja nie popre zadnej strony... dlaczego ? bo ziomal jest adminem a gdyby robil userow z sm (wiekszosc z mpc) to by adma nie mial -,-

a slipknot gdyby ciagle klamal nie dostal by moda

moze i moja wypowiedz jest dziwna (chaotyczna) ale taka prawda...

tu wypowiedzi sa potrzebne tylko klientow z sm.pl

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Ziomal nawet nie zaprzecza ze nie otrzymał 33zł z góry zapłaty.... prosze go o kontakt na PM w sprawie zwrotu pieniedzy, i chce zobaczyc dowód ze moje konto z 0x33 zostało zbanowane. Reszta mnie nie interesuje. Ale ktos kto przez ponad tydzien nie odpowiada na GG (po tym jak juz wrócił z tych wakacji) mozna uwazac za powaznego ?

Opublikowano

Ja tez oddałem konto 0x33 Ziomalowi i jakoś nie mam zastrzrzeń. a miałem tylko ok 1 mis darmowego softa... więc?? Ziomal napewno nie zrobił to umyślnie...

Opublikowano

zdarza sie jak ja kupiłem działał bez problemu on nie ma wpływu na poczynania 0x33

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

Złóż nam fotorelację / filmik z wycieczki do Zduńskiej Woli.

Mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawił!

Pozdrawiam,

DW

Opublikowano

SlipKnoT

coś ci powiem ciesz się że w ogóle po oddaniu konta na 0x33 dostales softa ja oddawając administratorowi samego mpcforum automatycznie zostalem oszukany nie spodziewając się że takie coś może zrobić administracja ..., no ale cóż to było już dawno i dlatego też zapszestałem jakiej kolwiek gry na silkroadzie ... a właściwie botroadzie ;/

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Lol Ziomal a ciebie głowa boli? Przecież ten gość to nie ja?

____

Hmm.. Załóżmy że ten gość to kto inny i po prostu skopiował posta. Więc dostanie warna++.

Ziomal

Opublikowano

Slipknot:

Brak mi po prostu słów na tą bezsensowną sprzeczkę. Czy dobrze rozumiem? Kłócicie się o 33 zł? Kurwa podaj numer konta to Ci przeleje te śmieszne pieniądze. Znam Ziomala od paru lat, powierzałem mu rzeczy warte nawet sto razy więcej niż te parę złotych i mam do niego pełne zaufanie. Wkład jaki Ziomal uczynił na mpcforum.pl jest nie do opisania. Slipknot, weź się kurwa uspokój na miłość boską, siedzisz na mpcfroum.pl też nie od wczoraj, jest okres wakacyjny - ludzie nie ma w domu a ty się dziwisz, że ktoś Ci nie odpowiada na gadu gadu.

A jak któryś z Was chce dostać darmowy wpierdol to zapraszam do Wrocławia ;-)

Wasz kurwa admin.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...