Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Perfumy

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Co myślicie o wybranych perfumach (męskich) z gucci, calvina kleina lub versace. Ma ktoś ? Jak zapachy? Nie mogę nigdzie znaleźć ich testerów a 4 stówy w błoto to lipa troche :v

Opublikowano

Byłeś w Sephorze, Douglasie??

Jak chcesz kupić perfum za 4 stówy po opinii  forumowiczów to życzę Ci powodzenia :D

Ja sobie  ogarnąłem rok temu fahrenheit'a w Sephorze a następnie kupiłem tester 4 razy tańszy.Taka sama pojemność,  utrzymuje się a zapach identyczny jak byś kupił za 370zł.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Polecam Calvina Klein jedne z lepszych.

Albo poszukaj jakiś Hugo Bossa da się znaleźć w dobrej cenie, a to są najlepsze perfumy z jakimi obcowałem :)

P.S Szukaj w drogeriach :]

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Ja p******e polecasz mu to i to a skąd k***a wiesz jaki ma gust???

KUPIE SE KURDE CELVINA KLEINA BO MA ZAJEBISTĄ NAZWĘ i będzie szacun...........

Idź do tej cholernej drogerii i sprawdź który Ci się zapach podoba, każdy ma inny gust jeden woli słodsze, drugi w inny deseń.....

21f0dgn.jpg

Opublikowano

@MaX095 po prostu słyszałem, że jest to szanowana firma i pachnie też dobrze więc? Co za problem :v

Opublikowano

@MaX095 po prostu słyszałem, że jest to szanowana firma i pachnie też dobrze więc? Co za problem :v

I tu się mylisz.

Jeden zapach będzie dla Ciebie smrodem a dla drugiego miód malina.

Perfumy nie są tylko dla szpanu....

Wiadomo nie mówimy tutaj o wodach toaletowych za 2 dychy.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Musisz sprawdzić jak dane perfumy pachną na tobie (np. na nadgarstku). Każdy człowiek ma swój zapach (tzw. feromony) i w połączeniu z innymi chemicznymi substancjami mogą tworzyć zapach który jest na prawdę bardzo przyjemny albo taki, który jest nie do zniesienia. Może być tak że na papierkach do testów zapach nam sie spodoba, a jak psikniemy nimi swoją szyję to się totalnie zmieni.

tumblr_o7mrcrLko81tcqgd2o2_r2_500.gif

Opublikowano

Posiadam CK Encounter, poleciłbym każdemu, oczywiście o ile potrafi się używać perfum, bo to nie polega na = psiknę się tym dziś, bo tak.

167161466687770313241.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...