Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do gier i internetu

Unga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć proszę mi powiedzieć ( ale osoby które się znają ) szukam laptopa, tak do max 2500 tyś złotych MAX! 

Gdyż mój komp zajmuje mi za dużą część mego biurka i wgl, postanowiłam że się skuszę na lapka. 

Laptop by miał służyć może nie to takich pro elo gier, ale do takich jak : metin, gier z steam ( nie mówię tutaj o najnowszych ), lol-a itp.. również do prac, do szkoły na egzaminy. Proszę mi powiedzieć jaki byłby dobry ew podesłać linka, do, do sklepu ( komputronik, media expert, rvt agd ) 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

a może być powiedział bardziej dlaczego ten bo tego itp ... bo dać linki to ja też potrafie xD

Nie wiem co mam tu opisywać, bo żaden z laptopów które podałem nie jest rzucony od tak, każdy jest doskonały na tą cenę.

1. Matowa matryca, dobre temperatury, klawiatura jest dosyć wygodna w obsłudze, dość długa żywotność baterii, dosyć wydajne podzespoły, do Twoich zastosowań jak znalazł.

2. Podświetlana klawiatura, bateria tak jak wyżej, nie najgorsza, aluminiowa obudowa, również do Twoich zastosowań się nada.

3. Również podświetlana klawiatura, w sumie wszystko jak wyżej. matowa matryca.

4. Matowa matryca, win8 dodawany, bateria również długo trzyma

Każdy laptop z ww spokojnie spełni Twoje oczekiwania, brałbym te z matową matrycą ze względu na wygodę pracy, reszta jak wolisz.

BALLIN BALLIN

Opublikowano

1 i 3 zdecydowanie najlepsze i najnowsze

Acer V3-​574G z i5 ulv i GF940m. Matowa matryca, dobrze wykonany, aluminiowa obudowa, podświetlana klawiatura.

ASUS R556LN z i5 ulv i GF940m. Matowa matryca, lekka praktyczna obudowa, wygodna klawiatura, świetne tempratury,  długie czasy pracy na akumulatorze do 5h na wifi. Dobra wydajnośc w niskiej cenie.

Polecam Asusa bo najtaniej a najlepiej.

Jak byś chciał z systemem masz tutaj link

http://www.x-kom.pl/p/240143-notebook-laptop-156-asus-r556lb-xo153h-8-i5-5200u-8gb-1tb-dvd-win8-gt940m.html?partnerid=100448925&sm12=Nw==&ts=1448467242&token=81e58a525be335b5a22746c0da428724

Wpisując kod rabatowy OKAZJA masz go za 2400 zł wiec warto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...