Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnosnie gildii i pingu, czy gra pójdzie na gtx 770?

Flapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pare pytań  dotyczących TERA online.

1) Czy warto grać w TERA u GameFajl czy TERA NA.

2) Mój ping taki jak w załączniku.

3) I jakie będę miał FPs na i5 4460 + gtx 770 i 8 gb ram ( Wiem że wymagania są na Internecie no ale jak z optymalizacją)

post-1082124-0-01789500-1448381581_thumb.jpg

post-1082124-0-91586800-1448381597.jpg

Opublikowano

A jest jakaś różnica miedzy istalowaniem TERA na c lub d? Instalator mam na c a samą gierke ( pobieram jeszcze na D) coś się może stać?

Opublikowano

A jest jakaś różnica miedzy istalowaniem TERA na c lub d? Instalator mam na c a samą gierke ( pobieram jeszcze na D) coś się może stać?

Po prostu nie warto sobie zaśmiecać dysku, gdzie masz zainstalowany system, bo będzie ci muliło. Nic się nie stanie :p

Opublikowano

Ja natomiast zauważyłem, że w wersji EU wystarczy kupić veterana i ma się wszystkie sloty na każdą postać, a w przypadku NA, sloty trzeba kupować osobno ( wartość jednego to ok. 20zł )

Opublikowano

Z jak z populacją ludzi Eu vs Na ?

Oczywiście że NA ma większą populacje. Są tam gracze z wszystkich kontynentów i nie przejmują się pingiem. EU powoli umiera, na grupę do instancję czeka się 10 razy dłużej niż na NA.

Opublikowano

Na czas patcha wyłącz na chwilę antywirusa, z tego co słyszałem to dużo ludzi miało ten sam problem. Jak już gra się zaktualizuje, antywira można włączyć. 

Mi ostatnio ludzie polecili przerzucić się na NA i serdecznie polecam. W kolejkach czasami czeka się dosłownie sekundę, na EU przeważnie czekałem przynajmniej po 10 minut.. Na NA mam stałe 200 pingu, ale nie wpływa to zbytnio na płynność gry, nie odczuwa się lagów i można spokojnie grać. :) Poza tym tam widać, że ta gra żyje.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...