Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL - BoyFarmer jak iż jest ich tak mało

PieprzyKK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety ale plugin nie współpracuje z WordGuardem dzięki czemu da się łatwo zniszczyć serwer ;) Co prawda po postawieniu Boy znika ale obsidian generuje się w dół ;)

Opublikowano

Wszystko się zgadza lecz  jest taki malutki błąd gdy położymy boy na 2 poziomie tak gdzie bedrock to blok pod nim zmienia się w obsa potem tego obsa można rozkopać położyć na tym Boy znowu zamieni się w obs rozkopac i mamy dziurę dzięki której gracze moga robić łatwo pułapki ;) radzę to poprawić i dodać opis (lore) ;)

Opublikowano

@єяιρѕσи

Masz chyba jakąś parszywą wersję od kubaczka :D ja nie mam niczego takiego w kodzie 

Już naprawiony ;] Pozdrawiam

@topic

Weź ładnie uporządkuj ten opis :D

@Edit

Cię chyba pojebało z tym backdoorem?

Perm incoming

Ja tam tylko udostępniam :D Poza tym ja niczego takiego nie mam ;D to, że ktoś sobie to dopisał to nie moja wina :D sam sprawdź kod 

Wszystko się zgadza lecz  jest taki malutki błąd gdy położymy boy na 2 poziomie tak gdzie bedrock to blok pod nim zmienia się w obsa potem tego obsa można rozkopać położyć na tym Boy znowu zamieni się w obs rozkopac i mamy dziurę dzięki której gracze moga robić łatwo pułapki  ;) radzę to poprawić i dodać opis (lore)  ;)

Poprawione

BukkitApi Enderbox.pl TheMinecraft.pl a może coś więcej :? :D

Opublikowano

@єяιρѕσи

Masz chyba jakąś parszywą wersję od kubaczka :D ja nie mam niczego takiego w kodzie 

Ja tam tylko udostępniam :D Poza tym ja niczego takiego nie mam ;D to, że ktoś sobie to dopisał to nie moja wina :D sam sprawdź kod s

stara wersja:

302981448384159917139.jpeg

nowa wersja (z wsparciem WG):

193651448384223917139.jpeg

więc ujmując, temat do kosza ze względu na magiczną furtkę :yay:

Opublikowano

Hmm nie wiem czy wam się tak chce przerabiać ten plugin/ss'a i dodawać tam mistrza kubaczka :D

BukkitApi Enderbox.pl TheMinecraft.pl a może coś więcej :? :D

Opublikowano

No niestety...

BackDoor Idealny :*

SS: przed chwilą co pobrałem z linku z topic odpaliłem jdgui i widać:

5fkfw6.jpg

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...