Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz - Zasponsorujemy Ci dedyka !

mcf owner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz ciekawy projekt, ekipę do pomocy, znasz się na tworzeniu serwerów?

Zgłoś się do nas !

Administracja Majkrafci.PL zasponsoruje Ci dedyka, domenę .PL automatyczny sklep sms.

Wraz z tym otrzymasz nasze wsparcie przy zajmowaniu się dedykiem - pomoc w zakresie ogarniania komend linuksowych, mechanizmów działania proxy Bungee.

Wesprzemy zarówno nowe projekty jak i aktualne.

Wymagamy: ekipy, chęci do pracy, pomysłowości.

Szczegóły podam zainteresowanym na PW lub na ts: ts.majkrafci.pl .

Opublikowano

Masz ciekawy projekt, ekipę do pomocy, znasz się na tworzeniu serwerów?

Zgłoś się do nas !

Administracja Majkrafci.PL zasponsoruje Ci dedyka, domenę .PL automatyczny sklep sms.

Wraz z tym otrzymasz nasze wsparcie przy zajmowaniu się dedykiem - pomoc w zakresie ogarniania komend linuksowych, mechanizmów działania proxy Bungee.

Wesprzemy zarówno nowe projekty jak i aktualne.

Wymagamy: ekipy, chęci do pracy, pomysłowości.

Szczegóły podam zainteresowanym na PW lub na ts: ts.majkrafci.pl .

Nie żebym sie przyp**rdalał, ale "pomoc w zakresie ogarniania komend linuksowych" czyli ? nie ma czegoś takiego jak "linukxowych' Widać jak bardzo się znasz, bo sam nie wiesz co piszesz.

Osobiście nie polecam, mało kolege na forum widać, nie wiadomo, czy jest uczciwy :)

Opublikowano

prowadzę chyba najstarszy działający serwer MC w Polsce ;)

Na tym forum jestem głownie w celach podbicia tematu czy znalezienia kogoś do pomocy przy serwerze.

Zapytaj kolegę od serwera svRealcraft by się przekonać czy jestem uczciwy :) .

Zapraszam do rozmowy na TS i tam mogę więcej dodać informacji czy warto zaryzykować.

Opublikowano

Napisałem na pw wczoraj, na gg oraz na waszym forum, czekam na odpowiedź ;)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

ja osobiście polecam.

chyba najstarszy serwer działający. ich serwery mają po 200 graczy na każdym (a jest ich kilka).

Opublikowano

Wbijam do cb  na TeamSpeak zobaczymy może się skuszę ale pierw muszę ciebie poznać tam i co i jak jakie warunki.

Opublikowano

NIe polecam - napisałem 28 listopada i do tej pory nie dostałem odpowiedzi, na MPC Forum wbijasz raz na tydzień, brak aktywności nie wiadomo czy jesteś uczciwy.

7522314833566571261672.jpeg

Opublikowano

Ja też już czekam i czekam... i na pw, byłem na tsie, ustawiałem nawet przy nicku dopisek //sprawa do ofnera// (na ts) ale każdy miał mnie daleko gdzieś... oferta warta uwagi i chciałbym się w to zaangażować, znam komendy które używamy w ssh, umiem dobrze konfigurować plugsy, piszę skrypty (te zaawansowane i te mniej zaawansowane), uczę się pisać plugsy w javie...

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Ja też już czekam i czekam... i na pw, byłem na tsie, ustawiałem nawet przy nicku dopisek //sprawa do ofnera// (na ts) ale każdy miał mnie daleko gdzieś... oferta warta uwagi i chciałbym się w to zaangażować, znam komendy które używamy w ssh, umiem dobrze konfigurować plugsy, piszę skrypty (te zaawansowane i te mniej zaawansowane), uczę się pisać plugsy w javie...

NIe polecam - napisałem 28 listopada i do tej pory nie dostałem odpowiedzi, na MPC Forum wbijasz raz na tydzień, brak aktywności nie wiadomo czy jesteś uczciwy.

Ofner pracuje i nie ma czasu polecam zaglądać w niedzielę na wieczór :) Dobrze z nim utrzymuję kontakt i za nie długo myślę że będziemy myśleć o stawianiu serwera :)

Opublikowano

up

Cześć moje pytanie jest takie kiedy dokładnie odpisujesz sobota/niedziela ?

EasyHC ? - EasyHardcore

HardPC ? - HardPeaceful

Zróbcie jeszcze MedmiuMedium

i EasyEasy

kur albo serwer jest hardcore albo easy .......

Opublikowano

mam plany na serwer w stylu league of legends ale na mc napisz pw mam juz mape i konfig w comand block :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...