Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drzewko

Ariella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi :v
Jak większość wie mam nowe konto ;c. Mam na nim AMC CDC, 42 dni premki i jeszcze oko 3,3k złota. Pytanie jaką linia zacząć robić .. ?? Jakąś łatwą;) ?

Drugie pytanie. Podobno można danymi czołgami dość łatwo podbić statystyki. Wiecie jakie to czołgi ? Bo z tego co mi mówiono to podobno SU-85B.

Opublikowano

Z racji że masz nowe konto można pomyśleć o jakieś linii, która przyda się na CW. Proponuję Obiekta 140.

Jeśli chodzi o nabijanie stat, proponuję zwrócić się do eksperta w tym zakresie @kYRA.

Od siebie polecam Hetzera, Su-85b, ELC, 13 90, Chaffee. 

Opublikowano

Z racji że masz nowe konto można pomyśleć o jakieś linii, która przyda się na CW. Proponuję Obiekta 140.

Jeśli chodzi o nabijanie stat, proponuję zwrócić się do eksperta w tym zakresie @kYRA.

Od siebie polecam Hetzera, Su-85b, ELC, 13 90, Chaffee. 

I to idą naprawdę szybko? =D

Opublikowano

Hetzer - 2 strzały fioletowy wn8

elc 3 strzały = 4k wn8

Chaffee 1k dmg = 6k wn8

Na nowym koncie wbić 4k wn+ to żaden problem dla dobrego gracza. 

Opublikowano

Hetzer - 2 strzały fioletowy wn8

elc 3 strzały = 4k wn8

Chaffee 1k dmg = 6k wn8

Na nowym koncie wbić 4k wn+ to żaden problem dla dobrego gracza. 

A jakbyś chciała obniżyć staty to do juriego xD

Nie nabijaj wn8 bo ci arty życ nie dadzą i tyle z tego pożytku.

Co do czołgów polecam linie do 140, albo E5.

Opublikowano

A jakbyś chciała obniżyć staty to do juriego xD

Nie nabijaj wn8 bo ci arty życ nie dadzą i tyle z tego pożytku.

Co do czołgów polecam linie do 140, albo E5.

Jak to nie ma? Wtedy zdobywa się szacunek graczy takich jak ZimnyKombajnista i innych nieudanych resetów. Arta do wszystkiego strzela, do fioletów po prostu częściej :D

Opublikowano

Szczególnie teraz gdy mam AMX CDC :v

Dzięki Juri :*

Od siebie mogę dodać, że jesli chcesz dołaczyc do dobrego klanu to nie nabijaj stat na piździkach tylko na 9 i 10 tierze, bo cie zwyczajnie nie przyjmą za nabijanie stat na piździkach.

Opublikowano

Od siebie mogę dodać, że jesli chcesz dołaczyc do dobrego klanu to nie nabijaj stat na piździkach tylko na 9 i 10 tierze, bo cie zwyczajnie nie przyjmą za nabijanie stat na piździkach.

Nie, nie zamierzam :)

Kupie Hetzera, nabiję trochę, ale bez przesady - aby nie być tak zwanym pomidorkiem :)

Są już mody, które pokazują ile WN8 w bitwie się ma ?

Opublikowano

Stat padder aka. kYRA melduje się ^^ 

A tak na poważnie. Nabijanie statystyk na niskich tierach nic Ci nie da, bo:

• Gra na 4 tierach, a a + 8 tierach to co innego.
  • Nie będziesz umiała przesiąść się potem na coś większego i czegoś co wymaga umiejętności- hetzer to czołg, który wszystko łan szotuje i nie oszukujmy się nie potrzeba jakiegoś wielkiego skilla na nim.
  • Będziesz prawdopodobnie wiecznie kampiła, a to też potem się przełoży na Twoją dalszą grę.

Ostatnio przesiadłem się z czołgów średnich/lekkich na czołgi ciężkie i tam też się nieźle idą statystyki. Jeśli zależy Ci na statystykach to rób linię do IS-7, bo od KV-1 świetnie się nabija WN8. Dodatkowo jeśli chcesz zacząć linie czołgów średnich (staty) to mogę Ci polecić linię do M48 Patton (Amerykańskie), bo na nich cudnie się kręci staty. Odpuść sobie jakieś niskie lolki, bo potem się będą tylko z Ciebie śmiać, że nabijasz staty na jakiś hetzerkach.

Opublikowano

Stat padder aka. kYRA melduje się ^^ 

A tak na poważnie. Nabijanie statystyk na niskich tierach nic Ci nie da, bo:

• Gra na 4 tierach, a a + 8 tierach to co innego.
  • Nie będziesz umiała przesiąść się potem na coś większego i czegoś co wymaga umiejętności- hetzer to czołg, który wszystko łan szotuje i nie oszukujmy się nie potrzeba jakiegoś wielkiego skilla na nim.
  • Będziesz prawdopodobnie wiecznie kampiła, a to też potem się przełoży na Twoją dalszą grę.

Ostatnio przesiadłem się z czołgów średnich/lekkich na czołgi ciężkie i tam też się nieźle idą statystyki. Jeśli zależy Ci na statystykach to rób linię do IS-7, bo od KV-1 świetnie się nabija WN8. Dodatkowo jeśli chcesz zacząć linie czołgów średnich (staty) to mogę Ci polecić linię do M48 Patton (Amerykańskie), bo na nich cudnie się kręci staty. Odpuść sobie jakieś niskie lolki, bo potem się będą tylko z Ciebie śmiać, że nabijasz staty na jakiś hetzerkach.

Dzięki Kyra :*

A co do tego Moda, ma ktoś jakieś informacje? ;)

Opublikowano

@Ariella

Ściąganko:

http://www20.zippyshare.com/v/IK3ZM6aJ/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/2b63e32a109f6b31b4c7e2334de459fb05d257f1c9e2e08eed4383cc9c2f6d1b/analysis/1448387823/

Mam już :)

Kupiłam tego hetzera i pykam teraz, nie chce za dużo grać nim, żeby nie było jak napisałeś ;)

Można zamknąć, dzieki za odp.

Jeszcze nie zamykajcie.

Mam XVM, widzę stasty wszystkich w bitwie, tylko swoich nie. Odświeżyłam wszystko na stronie XVM, rellog zrobiłam i dalej nie mam. Wiecie może czy to zależy od tego, że muszę mieć minimum 100-500 bitew??

Pytam, bo nie wiem, a nie że zapomniałam. Na Starym koncie xvm pobrałam jak miałam 10k bitew i bez problemu działał.

@Edit

Cholercia, wybaczcie za Dobula:c

Opublikowano

Aktualizowałam statystki na stronie XVM i nie tylko, rellog robiłam. Mam lekko ponad 100 bitew, czy to może być wina ilość bitew??
post-1376452-0-67287600-1448458159_thumb.jpg

Aktywowane:
post-1376452-0-89448900-1448458311_thumb.jpg

Opublikowano

Chyba raczej to nie te konto

Informacje na temat konta

Założone: 02.05.2012 09:08
Ostatnia bitwa: 30.05.2013 15:21
Ostatnia aktualizacja: 25.11.2015 16:49

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...