Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Anime oparte na szkole, codziennym życiu, związkach, tragedii

Brand.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sakurasou no pet na kanojo - fajne, luźne anime, nie nudziłem się oglądać je, chętnie bym zobaczył 2 sezon. :D

Clannad(2 sezony) - dla mnie bomba! Pierwszy sezon może się trochę nudzić, ale jak zaczniesz drugi, to nie będziesz mógł przestać.

Golden Time - jak lubisz anime o życiu studenckim z małą dawką romansu, to polecam.

Little Busters! - jak lubisz anime o szkole i szkolnej przyjaźni, to również polecam.

Toradora - to anime należy do moich ulubionych. Trochę śmiechu, romans, życie szkolne itd. Warto obejrzeć.

Opublikowano

+

Kokoro Connect

Boku wa Tomodachi Ga Sukanai

Infinite Stratos

Kiss x Sis

Myself Yourself

Sakura Trick

Sankarea

Yahari one Sieishun Love Comedy ...

YuriKuma Arashi

Ore no Imouto ga konnai wake ga nai

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Kimi no Iru Machi - studia, kozak dramat, bohaterowi bym w ryj przyjebał, romans - 8,5/10

Kokoro Connect - jedno z moich ulubionych anime, genialna komedia, na której mocno się uśmiałem, dramat, romans, okruchy, polecam obejrzeć jeszcze specialne uzupełniające

Nana - brak szkoły, ale jedno z najlepszych anime, 11/10

White Album 2 - dramat, romans, troche taki harem, muzyczne, szkoła - 9/10

Shigatsu wa Kimi no Uso (Your Lie in April) dramat na którym można poryczeć, romans, muzyczne

Clannad - na drugim sezonie płakałem

Bakuman - baardzo dobre anime, 3 sezony, które pochłoneły mnie w 3 dni. Opowiada o mangakach, którzy mają swoje wzloty i upadki. Okruchy życia, dramat, komedia, z początku szkoła

Nagi no Asukara - genialna kreska, romans, dramat, okruchy życia. Dwa światy, ląd i życie podwodne.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...