Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dawka świątecznych skinów już na PBE!

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to już bywa, po kolejnym wprowadzonym Patchu Riot wypuszcza następne skórki do bohaterów na swoje serwery testowe. Tym razem nowy wygląd oraz umiejętności o charakterze świątecznym otrzymają m.in: Bard, Syndra oraz Gnar.

Osobiście uważam, że Gnar nie potrzebnie otrzymał skórkę, ponieważ nie dawno mogliśmy podziwiać premierę Gnara Dżentelmena. Co nie zmienia faktu, że Gnar oraz Bard bardzo mi się podobają. Nad Syndrą bym się zastanowiła... Jakoś patrząc na nią nie czuje się tego klimatu zimy oraz świat. Jest ona troszkę taka.. 'naciągana' (bynajmniej w moim odczuciu). 

Tak czy owak zapraszam Was do dyskusji na ten temat. Pod spodem zamieszczam linki do prezentacji tychże skórek. ;)

Syndra:

Gnar:

Bard:

Opublikowano

Bynajmniej =/= przynajmniej, ale fakt skórka do syndry średnia. Mi najbardziej do gustu przypadł gnar, chociaż bard też wygląda okej.

Opublikowano

Num, ten skin do syndry spoczko jest ;p 

Wiadomo po jakiej cenie będą ? ;)

Syndra: 1350 RP

Gnar: 975 RP

Bard: 1350 RP

Do tego pewnie dojdą zniżki na 975 RP. ;p

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Gnar bardzo ładny :3

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Wszystkie mi się podobają ale najfajniejszy jest bard :> w gnarze podoba mi się jego duża forma a w syndrze ładny, mroźny wygląd spelli... Ale szczerze to liczyłem na jej kulki jako śnieżki a nie sople lodu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...