Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oryginalność myszki

konrad20018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieńdobry, chciałbym sb niedlugo spawić nową myszke do csa do tej pory korzystalem z a4techa bloody v8, ale zepsuła sie juz kompletnie.

Marze o Deathadderze 2013 ale nie widze go w zadnym Polskim sklepie internetowym, a jesli juz widze to albo uzywany albo cena jest bardzo wysoka w porównaniu do sredniej ceny tej myszki, ostatnio przegladałem sklepy i znalazlem to http://www.aliexpress.com/item/Razer-Deathadder-2013-6400DPI-4G-Optical-sensor-Fast-Free-shipping-in-Stock-Wihout-Retail-Box/1653511940.html?spm=2114.01020208.3.1.1FmOXp&ws_ab_test=searchweb201556_6_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_1(Prosze nie usywac linku :))

Niby wszystko fajnie najczęsciej kupowana z posrod tego ale dlaczego w tytule jest optical, a w specyfikacjach myszy jest laser :) chodzi mi o "Tracking Method" w specyfikacjach. Widzialem mase chinskich komentarzy i angielskicch i jest ponad 180 opini z 5 gwiazdkami, jak myślicie ? Niby mogłbym kupic Rivala ale owiele bardziej podoba się mi ta myszka, ale chodzi tu o wygodę i precyzję a wiem że ta myszka jest świetna i to krok w przód :p.

Opublikowano

Z tego co widać to piszą ludzie z różnych krajów o tym jakie to dobre i w ogóle.

Jeśli się jeszcze obawiasz zakupu(o ile o to ci chodzi) to sprawdź firmę (strone) na różnych forach :)

banner.jpg

Opublikowano

Dość duża wartość i nie ma pewności czy oryginał . Celnicy mogą sprawdzić paczke i wezwać osobę tej firmy aby sprawdzić oryginalność . Jeśli okaże się że podróba to paczki ani kasy nie odzyskasz . Też może być opłata celna nałożona . :D Więc szykuj gruby hajs :D NA wish.com te paczki jakoś zawsze do mnie trafiają do 3 tygodni i nie ma problemu . Miałem kilka paczek o wartości powyżej 100$ lecz inna wartość była na paczce i może dlatego przeszła ta paczka bez kontroli . Jak trafisz na sprzedawce który napisze prawdziwą wartość a nie zaniży jej to możesz trafić na znudzonego życiem celnika i jak się okaże że podróba no to tak jak napisałem wyżej :) Też zależy jaki opis będzie paczki . Kiedyś zamawiałem na wish klikanaście sztuk kart pamięci . Wartość wynosiła ponad 80$ jak dobrze pamietam , a co najlepsze sprzedawca na paczce napisał akcesoria odziezowe , i nikt nie był na tyle mądry żeby sprawdzić paczke . 

Mam pare produktów razera i były ona wyprodukowane w usa . I kupione prosto od dystrybutora . A na ali z tymi paczkami różnie bywa . Poczytaj opinie o HongKong Post Air Mail :)

BUM

Opublikowano

Nie wiem czy jak sobie nie dodasz kosztu przesyłki to nie wyjdzie na jedno jakiś kupił tą myszkę w Polsce :v No i chciałbym przypomnieć, że myszka skilla nie dodaje :) Ja swojego pierwszego LEMa wbiłem na myszce z biedry za 5 złotych (polecam haha) :D Na Aliexpress nie zweryfikujesz oryginalności i w razie czego może być ciężko z reklamacją ;p

Trzeba dzisiaj nie mieć czasu, żeby jutro mieć czas.

Opublikowano

Kupilem pare lat temu deathaddera na allegro, dzialal znakomicie. Rok temu, albo dwa(?) kupilem kolejnego na aliexpress, nie odczulem zadnej roznicy z tym co kupilem wczesniej, lecz pare dni temu padl mi kompletnie. Podczas grania w csa nagle stnal w miejscu i koniec. Teraz kupilem trzeciego deathaddera, uzywanego z popsutym scrollem, ale to nie problem, bo pozmieniam sobie obudowe i skrolla z poprzedniego adka. Mysz perfekcyjna, polece kazdemu.

Opublikowano

Nie wiem czy jak sobie nie dodasz kosztu przesyłki to nie wyjdzie na jedno jakiś kupił tą myszkę w Polsce :v No i chciałbym przypomnieć, że myszka skilla nie dodaje :) Ja swojego pierwszego LEMa wbiłem na myszce z biedry za 5 złotych (polecam haha) :D Na Aliexpressarrow-10x10.png nie zweryfikujesz oryginalności i w razie czego może być ciężko z reklamacją ;p

Ok Ziomek błagam nie mów ze myszka skilla nie dodaje bo wiem, ale precyzje również moja myszka zepsuła sie i co jakis czas zacina się ;/ to nie wina Komputera przynajmniej tak mysle, ja na swojej myszcze a4tech bloody v8 aktualnie jestem w LE i nie czuje tam jakiegos trudu ale to nie jest temat o moich umiejętnosc ani ambicjach ale o myszcze :/ raczej kupie sb bezpiecznie Rivala :) moze jednak sie w nim "zakocham" xD nie będzie taki zły jak na razie wolabym deathaddera :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...