Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dojść do kontaktów w zepsutej Motoroli MOTO G.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam telefon Motorolę Moto G, jakieś dwa dni temu telefon mi się popsuł i nie działa mi całkowicie dotyk, ten telefon mam już naprawdę długo więc raczej nie będę go naprawiał a kupię nowy. W tym jednak rzecz że na tym telefonie mam wszystkie kontakty, zdjęcia i muzykę.Zdjęcia i muzykę to wystarczy że podepnę telefon do komputera i zgram sobie na nowy telefon, lecz w tym problem że nie wiem jak mam to zrobić z kontaktami które są ZAPISANE NA TELEFONIE, a nie na karcie SIM. Więc doradzilibyście mi jak mogę odzyskać kontakty? 

@@ EDIT 21:45

Nawet nie mogę sobie zdjęć przerzucić ani muzyki ponieważ jak podpinam telefon do komputera, to również muszę odblokować telefon za pomocą pinu.

Opublikowano

Na koncie Google się nie zapisały? Zazwyczaj tak się dzieje. Masz w recovery opcję "Mount Storage"?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Na koncie Google się nie zapisały? Zazwyczaj tak się dzieje. Masz w recovery opcję "Mount Storage"?

Nie wiem właśnie czy się na koncie google zapisały czy nie, a nawet jakby się zapisały to chyba nie pamiętam hasła ani emailu. Co to jest co Recovery? 

Opublikowano

Nie wiem właśnie czy się na koncie google zapisały czy nie, a nawet jakby się zapisały to chyba nie pamiętam hasła ani emailu. Co to jest co Recovery? 

Tryb telefonu z konsolą przywracania. 

Aby wejść do recovery przytrzymaj klawisz Volume+, Volume- i Power przez około 4 sekundy.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Skoro telefon działa a nie działa tylko digitizer wystarczy użyć myszki podpiętej przez OTG

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...