Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S4k project - Rekrutacja otwarta na programistą, testera, grafika.

Rever_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

598ac3dfdd00.png

S4K - Sky4King’s

Miniportfolio

Cześć , nazywam się Adrian i mam 15 lat. Mieszkam w województwie Wielkopolskim. Moim hobby i pasją jest design i architektura. W środowisku minecraft’a działam od 4 lat , więc można powiedzieć że jestem doświadczonym graczem. Przez te lata przyglądałem się pracy administracji i innych graczy czyli , dawnego mnie.

Opis projektu

Czy , tylko ja mam dosyć serwerów hc i easyhc ? Czas to zmieńić ! Pamiętacie stare czasy kiedy grało się na FreeBuild’zie i ChestPvP ? Moim autorskim projektem , nazwanym - S4K - Sky4King’s - czyli połączenie tych dwóch odlshool’owych trybów ! Poniżej opisuje cały projekt:

Odradzamy się na bardzo ,ale to bardzo rozbudowanym spawn’ie na którym znajdowało by się :  sklep , kopalnia , tartak , strefa DIAMENT i wiele innych miejsc. Spawn leżał by, na koordynatach x0 z0 a , sama mapa miała by wymiary 1,5k x 1,5k. Mapa była by bardzo rozbudowana i zawierała by miasta ,zamki , cmentarzyska ,jaskinie i ukryte komnaty ! I tak po krótce wygladała by mapa CPVP-FB. Na mapie tej wykonywało by się questy, zabijało przeciwników i czerpało z tego dobrą zabawę. TZW. drugim światem był by świat działkowy ale robiony , inaczej niż zwykle. A mianowicie , otrzymywali byśmy latającą wyspę z początkowym rozmiarem który możemy zabudować 51 x 51 , i ulepszyć do 101 x 101. Owa wyspę można by było ulepszać wykupując za zarobione pieniądze (Serwerowa waluta to koron) ‘tematy’. Tematów było by 18 z czego 3 mamy dostępne na początku a resztę trzeba już wykupić. Poniżej opisuje główne dodatki i inne urozmaicenia :

jeżeli widzisz znak [N] oznacza to iż są to dodatki które będą tylko u nas.

<- Innowacyjny antycheat , antyfresh , cenzura , antyreklama - to własnie te pluginy uniemożliwią reklamowanie jakich kolwiek serwerów , nie pozwolą aby kultura graczy spadła i nie dadzą szans cheaterą

<- Tylko u nas , konto premium (serwerowe typu vip itd.) nie będzie miało dużej przewagi nad graczem !

<- [N] Brak systemu poziomów typu 1lvl , 2lvl itd. tylko system literowy ! Czyli : A-Z,A+-Z+ i PvP+ !

<- [N] ‘Scrolle’ czyli tajemnicze zaklęcia które możemy znaleźć na mapie i zcraftować ! Np ‘Krwawy dotyk’ czyli po otrzymaniu zaklęcią nasz przeciwnik zacznie ‘krwawić’ , oprócz particlesów i dzwięku będzie zostawiał za sobą wełne.

<- [N] Ponad 30 nowych receptur na różne przedmioty !

<- [N] Po założeniu swojego klanu , otrzymujemy malutki budynek gildyjny w którym będą skrzynki. Istnieć będą tak że trzy grody o które będą walczyć klany ! Grody te będą dawać dodatkowe korony i inne dodatki!

<- [N] Różne rudy porrożucane po mapie !

<- [N] Inntuicyjny panel dla gracza jak i administratora !

<- [N] Wiele nowych i jak dotąd nigdzie nie spotkanych eventów !

<- [N] Duża ilość różnorakich questów !

<- [N] Codzienne bonusy !

<- [N] Rozbudowany system rankingu !

<- [N] Prace na zasadzie ‘jobsów’ !

Na tą chwilę jest to wszystko , lecz cały czas myślę nad kolejnymi dodatkami !

Rekrutacja otwarta na :

- Programistę -

16+, Znajomość Javy/C/C++/C#/PHP/JS/Phyton , Umiejętność pisania pluginów

Oferuję : Dla osoby która w pełni będzie pomagała w serwerze i aktywnie się udzielała proponuje % z zysków.

- Grafika -

15+ , Możliwość wykonania Layout'a pod stronę,ikonek na tsa , bannerów , loga itd.

Oferuję : Zapłatę gdy serwer powstanie.

- Testera -

16+ , Umiejętność odnajdywania bugów , pomoc innym graczom

Oferuję : stałą rangę KidModerator'a z możliwością awansu !

All rights reserved. Copyright by TheRed1337.

Zakazuje Kopiowania !

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

#BUMP

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...