Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blacksmith Mu Online exp 15x Grand open Nowy !

schemat77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj znalazlem ten server. wlasnie zaczalem grac. wyglada obiecujaco !!! :D   
Nie ma jeszcze duzo graczy online bo pewnie slabo sie promuja ale dlatego mamy szanse do dobry start ;p
Dlatego wbijajcie i komentujcie to ludzie zaczna sie interesowac postem i beda wbijac !! pozdro
LINK

xyz

Opublikowano

Powiem tak -pierwszy raz sie spotykam  czyms takim jak hasla i podobne bzdury przy rozpakowywaniu klijenta wywalilo mi wszystkie pliki z kompa lacznie z kasperskim ^^ mam za swoje - pozatem widze 3 osoby w grze to tez o czyms swiadczy- moze ludziska chca miec porzadek na kompie bo ja ju niemam hehehehe

Opublikowano

Paczka była skompresowana w pliku .rar z nałożonym hasłem, ponieważ strony takie jak virustotal nie mogą dostać się do plików zabezpieczonych hasłem. Ściągnąłem paczkę na komputer, rozpakowałem i spakowałem ponownie przy użyciu WinRAR nie używając hasła. 

Skan mówi sam za siebie:

https://www.virustotal.com/pl/file/c0056ef2082a9d4c076cf595a93dc8dda906ec28bb956a0006281d1b68895041/analysis/1448460601/

Zamykam.

9La1rOf.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...