Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rocket League nie widzi drugiego gracza przy podzielonym ekranie

KamilAdrian11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem tutaj nowy więc napisze swój problem tutaj. Wiec ostatnio kupiłem grę Rocket legue (Auta z piłką) mianowicie można tam grać na podzielonym ekranie. Mój problem tkwi w tym że nie mogę grać na podzielonym ekranie, podłączam pada i nic nie widzi 2 gracza. Bardzo prosiłbym o pomoc kupiłem tą grę głównie aby pograć sobie z bratem a tutaj nie mogę ;/  Dzięki 

Opublikowano

Mogę Ci to przetłumaczyć jak chcesz ;) ­

Witam. Będę mówił wprost:

Po pierwsze podzielony ekran nie będzie działał jeżeli jeden gracz jest na klawiaturze a drugi gra na padzie, a tak się dzieje ponieważ gra rozpoznaje klawiaturę i kontroler jako jednego gracza. Wiec obaj gracze muszą korzystać z kontrolerów żeby grać na PC.

1. Włącz grę razem z podłączonymi kontrolerami, ale nie naciskajcie niczego!

2. Gracz główny wciska przycisk żeby przejść do głównego menu gry i drugi gracz wciska start żeby dołączyć do lobby.

3. Ważne! Możesz grać online, lokalnie lub/albo trening kiedy dołączasz do meczu. Ale jeżeli dołączysz do samouczka kiedy inni gracze czekają na mecz zostaniesz rozłączony z twoją grą (meczem) 

4. Kiedy dołączysz do meczu online gracze mogą dołączać do wybranej przez nich drużyny. Miej na uwadze kto jest kim kiedy zobaczysz swoją nazwę steam z dopiskiem (2) (3) i tak dalej...

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...