Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostaniesz połączony z serwerem....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postawilem serwer metin2 na hamachi pliki by taki niesmialy  i client z glowa sury, wszystko jest ok ale gdy probuje sie zalogowac pisze Zostaniesz polaczony z serwerem. Tak cały czas. Znalazlem na to rozwiązanie chociaż nie działa to do końca. A więc tak: gdy uruchamiam z prawami administratora dziala. Moge sie polaczyc itd. Ale zmienia to rozdzielczosc klienta na tyle, że widać tylko okienko logowania. Zmiana w configu nic nie daje. Portmapy są ok, zapora wyłączona, antywirus też. Jak można to rozwiązać ?

Pozdrawiam i czekam na pomoc.
PS. Dodam, że pong jest zmieniony pliki serverinfo itd. są ok.

4613f3c2a38d0d10gen.png

Opublikowano

Znalazlem na to rozwiązanie chociaż nie działa to do końca. A więc tak: gdy uruchamiam z prawami administratora dziala. Moge sie polaczyc itd. Ale zmienia to rozdzielczosc klienta na tyle, że widać tylko okienko logowania. Zmiana w configu nic nie daje. Portmapy są ok, zapora wyłączona, antywirus też. Jak można to rozwiązać ?

Moja skromna rada do postawiania serwera działaj tak jak z życiem,myśl bracie logicznie,podkresliłem Ci kolorami,-czerwone co jest calkowicie bez sensu-znalazłeś rozwiązanie ale nie do końca?masło maślane?Mówimy tu o okienku,cliencie a Ty dajesz info na temat portmapa,zapory czy antywirusa-gdzie sens gdzie logika?
Skoro nie pomaga Ci zmiana w configu (OBSTAWIAM ŻE .exe) to wejdź w metin2.cfg notepadem++ i tam sobie dostosuj ustawienia roździelczosci,wtedy nichuchu że nie zadziała,powodzenia i daj znać co i jak :) 

Opublikowano

Znalazlem na to rozwiązanie chociaż nie działa to do końca. A więc tak: gdy uruchamiam z prawami administratora dziala. Moge sie polaczyc itd. Ale zmienia to rozdzielczosc klienta na tyle, że widać tylko okienko logowania. Zmiana w configu nic nie daje. Portmapy są ok, zapora wyłączona, antywirus też. Jak można to rozwiązać ?

Moja skromna rada do postawiania serwera działaj tak jak z życiem,myśl bracie logicznie,podkresliłem Ci kolorami,-czerwone co jest calkowicie bez sensu-znalazłeś rozwiązanie ale nie do końca?masło maślane?Mówimy tu o okienku,cliencie a Ty dajesz info na temat portmapa,zapory czy antywirusa-gdzie sens gdzie logika?

Skoro nie pomaga Ci zmiana w configu (OBSTAWIAM ŻE .exe) to wejdź w metin2.cfg notepadem++ i tam sobie dostosuj ustawienia roździelczosci,wtedy nichuchu że nie zadziała,powodzenia i daj znać co i jak :)

Jesteś wielki. Pomogło, dziękuję Ci bardzo za "skromną radę" i pomoc :)

4613f3c2a38d0d10gen.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...