Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra się zacina nawet po formacie

MagicznyCygan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Podczas gry w cs go po chwili zacinała się gra i było takie echo dźwiękowe i pojawiał się czarny ekran i po 10 sekundach cs znowu chodził i mogłem pograć ale za chwile znowu to samo i tak klika razy aż został czarny ekran i cs się wyłączył. W sobotę postanowiłem więc zrobić formata . Niestety on nie pomógł i nadal miałem te zacięcia . Sterowniki instalowałem za pomocą programu slimdrivers. Sprawdzenie spójności plików też nie pomogło. Nie wiem co mam teraz robić żeby cs działał . Liczę na waszą pomoc.

Z góry dzięki

Opublikowano

Ogólnie to ja się zbytnio na tym nie znam i nie wiem jak to sprawdzić Jakbyś mógł to daj jakiś poradnik jak to zobaczyc

Co do wymiany pasty to ja mam laptopa więc trochę bd z tym problem : /

Opublikowano

Miałem to samo tylko w kanter stajku.

Chodzi ogólnie o problem z sterownikami karty graficznej, usuń aktualnie sterowniki i pobierz je z oficjalnej strony producenta (amd.com lub nvidia.com).

Potem reinstaluj kantera, powinno pomóc.

Co do temperatur polecam program HWmonitor.

+ Podaj wszystkie podzespoły jakie posiadasz w lapku.

Opublikowano

Tylko ja nie wiem które pobrać i jak ich szkuać

Podzespoły:

Procesor: Intel Core i3-2330M  2.20Ghz

Karta Graficzna : GeForce GT 520MX

Pamięć:  4GB

Nie wiem czy cos jeszcze podawać

Ogólnie wiem że mam słabego lapka ale kiedyś cs go chodził mi na nim nawet po 60/80 fps

Opublikowano

Wjeżdżasz na http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl-> Seria GT 500M i wybierasz 520MX + twój system operacyjny.

Jeżeli to nie pomoże zostaje wymiana pasty. Tak naprawdę to nie jest takie ciężkie jak się wydaje; Wystarczy jedynie rozebrać laptopa po przez wyciągnięcie wszystkich śrubek (Nie bój się, raczej nic nie uszkodzisz).

Polecam kupić jakąś pastę Arctic Silver 5. Pierw przeczyść kartę graficzną i procesor jakimś spirytusem. Potem walnij na nie odrobinę pasty i to wszystko.

Powodzenia.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...