Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multiclient nexbot

nekeal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, uzywam bota nexbot w wersji 5.1. Można odpalic nim kilka nostale, niestety bot bedzie działał tylko w jednym przypadku. Doszedłem już do tego, że korzysta on z procesu Nostalex.exe. I tu pojawia się moje pytanie czy da się zmienić w pliku samego bota, nazwe wykorzystywanego procesu lub też odizolowac jakos te procesy aby można było stosować kilka botów. Myślałem już o programie sandboxie, lecz nie znam się na nim na tyle aby go ustawić. Ludzi posiadających wiedzę na ten temat proszę o pomoc.

Opublikowano

A możesz mi dać link do takiego bota? Bo szczerze powiedziawszy nie znalazłem takiego. Dodam, że z nosbota korzystałem, ale nie działa on tak jak powinien.

Opublikowano

Używam nosbota i Twojego multiclienta, bo ten wbudowany u mnie nie działa, a po właczeniu bota on po prostu bije. Nie pokazuje hp postaci, celu, nie siada i nie poci.

Opublikowano

@nekeal

Nie jest możliwe aby bił bez pokazywania hp celu, hp celu jest aktualizowane przed wysłaniem pakietu o ataku, powinno przynajmniej czytać ID moba, bez tego nie jest w ogóle możliwe aby bot cokolwiek zaatakował, więc jesteś pewien że używasz mojego bota?

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Ściągnąłem najnowszą wersję i mam taki problem, że pokazuje id celu i jego nazwe a nawet hp ale raz  go atakuje, a raz nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...