Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Testy egzaminacyjne na prawko.

_CreatiVe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam robię prawo jazdy dokładnie na kategorie A1. Problem polega na tym że jutro mam ostatnią lekcje, i będzie test przez który będę mógł zapisać się na jazdy.. a jakieś 4 lekcje temu dostałem materiały do uczenia się i jakąś lewą płytę z testami. Dlaczego lewą ? po zainstalowaniu i wprowadzeniu kodu licencji, było wszystko ok, robiłem sobie testy, ale że była to godzina późna to wyłączyłem komputer i poszedłem spać. Następnego dnia zrobiłem sobie z dwa testy z rana, potem poszedłem na dwór, a po powrocie i odpaleniu programu.. BRAK LICENCJI :) Oczywiście z wielkim szokiem o co chodzi, resetowałem program, uruchamiałem jako administrator, szukałem pomocy.. nic. Kupienie drugiej licencji kosztowało jakieś 23,37zł.. więc stwierdziłem dobra kupie. Po kupnie sytuacja się powtórzyła, na następnych zajęciach powiedziałem jaki mam problem i mają mi dać nową płyte.. spoko przychodzę na kolejne to nie mieli czasu bo samochód się zepsuł itp.. Na ostatnich zajęciach też nie miał i teraz została mi książka. Książkę czytam non stop, ale po prostu chce się sprawdzić i korygować moje błędy mimo iż pytań jest 3k. Dostałem jeszcze jakiegoś e-kursa ale po wklepaniu licencji miałem ja tylko na 4 dni i już dawno się skończyła. Teraz szukam pomocy chociaż tutaj. Ma ktoś jakiś program tego typu i może podać źródło(może być na pw) po prostu żebym sobie poćwiczył i pouczył? bo większość w necie to jakieś programy demo gdzie po 13 pytaniach wyskakuje kup licencje albo non stop te same pytania. Czekam na pomoc. Pozdrawiam.

1314449865-U339575.png
Sygna i Avatar by RaVneS :)

Opublikowano

Kiedyś były w gazetach testy na prawko nie wiem jak teraz jest. Ale że egzaminator daje takie płyty to szok, ja dostałam już dość dawno płytę z które mogłam korzystać ile chce,, na chomikuj masz dużo takich testów.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Ściągnąłem z 3 takie testy, wydałem troszkę pieniędzy na transfer i te testy są lewe. Polowy albo nie da się zainstalować albo mają jeszcze stare pytanie (tylko 700 bodajże) a mi teraz potrzeba takich egzaminów co mają 3tyś.

1314449865-U339575.png

Opublikowano

Ściągnąłem z 3 takie testy, wydałem troszkę pieniędzy na transfer i te testy są lewe. Polowy albo nie da się zainstalować albo mają jeszcze stare pytanie (tylko 700 bodajże) a mi teraz potrzeba takich egzaminów co mają 3tyś.

dałabym Ci moje ale one są z 2013 roku i nie wiem czy są aktualizowane -_- i też nwm jak bym je miała wrzucić no chyba że samą instalacje ( oryginalna płytka )

Opublikowano

Chociaż sobie takie porobię, wrzucisz na jakiś hosting? typu speedshare czy coś ?  

1314449865-U339575.png

Opublikowano

Chociaż sobie takie porobię, wrzucisz na jakiś hosting? typu speedshare czy coś ?  

ziupne Ci na mega, myślę żę długo się przesyłać nie będzie bo mój niestety do co przesyłania jest ujowy ;P ale dziś Ci w 100% wrzucę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...