Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Irelia

michaljm3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie Irelia mroźnego ostrza jest bezkonkurencyjna jeśli chodzi o skiny do tego championa.

i5 4460 | SPC Fera 3 | MSI H81M-P33 | Kingston HyperX Fury 8 GB | MSI GTX 750 Ti | WD Blue 1 TB | Corsair VS 450W | Zalman Z3

Roccat Savu | Roccat Taito King Size | CM Storm QuickFire Ultimate| HyperX Cloud I | Blue Yeti

Opublikowano

Aviator Irelia bardzo podobała mi się kiedyś, bo ma ładne niebieskie włosy i fajne ubranko. Order of the Lotus Irelia - podoba mi się splash art oraz włosy. Jednak patrząc na zmianę wyglądu umiejętności, itp., to najlepiej wybierz Frostblade Irelia, ponieważ ma zmienioną animacje (mroźna), splash art również niczego sobie, ma krótkie włosy.

Opublikowano

Mam dokładnie takie same zdanie jak kolega wyżej  :sex:  ta emotka mnie rozwala xD

• 1 rok później...
Opublikowano

Polecam wybrać Order of the Lotus gdyż ten skin powoduje, że Irelia wygląda bardziej bajecznie, jest po prostu ładniejsza.

893961446222509646083.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...