Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hotline Miami - dziwne crashe

Zenon57689

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio nabylem gre Hotline Miami, mam slaby komputer, ale wymagania gry nie sa wysokie wiec powinno dzialac bez problemu. Lecz gdy proboje wlaczyc wersje update, widze ekran ladowania, po czym wyskakuje mi okienko z napisem "HotLine Miami.exe przestal dzialac" (czycos w tym stylu). Przeczytalem gdzies ze moge wylaczyc kompatybilnosc ze steam, lecz to nic nie dalo. Probowalem zmieniac rozdzielczosc, lecz skonczylo sie to tym ze juz nawet wersja oryginalna nie chciala dzialac, musialem zrobic reinstall, i usunac wszystkie pozostale pliki z hotline miami ( sam reinstall nie wystarczal). Normalnie bym sobie juz darowal i gral na tej oryginalnej wersji, ale mam maly monitor i ucina mi kawalek gry, chcialbym jeszcze raz przejsc gre po polsku, i czasami bywa ze nie wczytuje mi sie podloga w grze, przyczym wystepuje wkurzajace mryganie ekranu. Prosze o pomoc.

Windows 7 Home Premium
Procesor: Intel® Core2Duo CPU T5250 @ 1,50GHz
Karta graficzna: Mobile Intel® GMA X3100
2 GB Ram
32-bitowy stystem operacyjny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...