Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę się zalogować na Stare konto.

ezqeddd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie czemu nie moge sie zalogować na swoje stare konto xD? dodam tez ze nie znam pasow :O ale znam e-mail, pisze ze zły.. ogolnie to gralem bardzo duzo ESL'a i konto na eslu istnieje (nie jestem juz 12 xD ale jest :/) wszystko pieknie, jak wchodze z innego konta zeby zobaczyc nik wpisac wyskakuje mi ze takie konto jest! ale ma 1 range nie ma albo jest unranked i nie ma statystyk, wszystko 0000000, ktos cos?

Opublikowano

konto skasowane lub jakiś banik, a jaki miałeś stopień bo małe stopnie nie mają rankingu wyświetlanego jak dobrze pamiętam, jestes pewny o tym ze e-mail poprawny bo ja kiedys tez bylem przekonany a się okazało ze jednak nie 

http://i.imgur.com/UEWzBuc.png

Dobrze prawie ->>Daj Like  

Opublikowano

konto skasowane lub jakiś banik, a jaki miałeś stopień bo małe stopnie nie mają rankingu wyświetlanego jak dobrze pamiętam, jestes pewny o tym ze e-mail poprawny bo ja kiedys tez bylem przekonany a się okazało ze jednak nie 

2lt

trzeba konto ograniać,i co jakiś czas zmieniać passy wtedy nie będzie ukradzione,daj nic tego konta to zobaczę

Nagato_

@ ale w zasadzie to spoko juz xD bo znalazlem tam jakies stare moje 2 colonele i po 2 nie ma juz esla Q_Q mixow a ni nic.. eli pro and p2w! 

Opublikowano

rada jest jedna,robisz konto podawaj prawdziwe dane,przecież nazwiska nie chcą ani adresu jedynie datę urodzenia i imie + pytania pomocnicze,to jest dla dobra gracza,moje 1 konto tez tak zrobiłem na fake danych i po koncie :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...