Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry szybko się nudzą...

DJSmoku2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem, obojętnie w jaką grę bym nie grał, nie mogę jej skończyć, bo nudzi mi się po 30-60 min gry. Nie ważne jaki gatunek, każda gra... Z początku myślałem, że to wina pc, ale po zakupie ps4 mam tak samo... Zbliża się zima, a mi się strasznie nudzi w domu. Jakieś rady? 

ps. Nie piszcie, że spotkania z kumplami itp. bo to robię nie jestem no-life, tylko wszyscy znajomi mają czas wieczorem. :)

7729614441163031041951.png

Opublikowano

Każdemu się czasem gry zaczynają nudzić, bo przecież ile w końcu można grać. Powinieneś chyba wiedzieć jak sobie zagospodarować wolny czas tak, aby był przyjemnie spędzony. 

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Przecież nie musisz grać w gry!! Możesz zacząć czytać książki, znaleźć sobie po prostu jakieś hobby....

Sam kiedyś potrafiłem nawalać 24h a teraz pogram w fife 1h-2h i to wszystko a reszte dnia spędzam na dworze lub czytam ksiązki xD

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Możesz poczytać książki, obejrzeć film/serial, przejść się (darujcie sobie komentarze o późnym wieczorze, mordercach, gwałtach, itp.), samotne spacery również są miłe na swój sposób. Co do gier, to może pograj w LOLa, CS, MMO, znajdź legion/gildię, poznasz nowe osoby, może tak Ciebie zaciekawi (gra/osoby), że dłużej spędzisz niż te 30-60 minut :p Może spędź czas z rodziną. Posłuchaj muzyki, poucz się, skoro studiujesz zaocznie. Hmm, masz jakieś zwierzątko (pies, kot)? Można się zająć takim stworzonkiem :3 

Opublikowano

Co do czytania książek to odpada, próbowałem wiele razy czytać i wkur^$#! się po pierwszej stornie, po prostu to nie dla mnie. A co do rodziny to praca + szkoła i sam w domu jestem. Hmm... z wymienionych gier cs+lol też już jest nudny, może warto spróbować coś onilne, polecacie coś oprócz metina2,darkorbit,tibi, aiona i tery?

7729614441163031041951.png

Opublikowano

Zależy w jakim kierunku gry online ?

Ja Ci polecam po prostu znaleźć coś ciekawszego, co cię bardziej wciągnie niż gry które uzależniają ale to jest moje zdanie, każdy jest inny :P

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Może zagraj w jakiś klasyk ? Mnie też nowe gry nudzą.

Polecam jakieś Gothici, Rayman dobra gierka jest, Skyrim itp

Opublikowano

tylko klasyki. nowe gry już tak mają, dlatego m.in. w nie nie gram. może stwórz własną stronkę w PHP + MySQL, może pisz programy, projektuj, renderuj animacje / filmy?

Opublikowano

Mam tak samo, zdecydowanie bardziej wolę oglądać jak ktoś gra i opowiada ciekawe historie, niż sam w nie grać, ale takiego Wiedźmina, to przeszedłem z przyjemnością ;)

Opublikowano

The sims 4.

Tworzenie sima zajmie Ci z 30 minut, potem tworzenie jakiegoś luksusowego domu i rządzenie nim.

Możesz się tez pouczyć jakiegoś programowania, zacząć oglądać jakiś serial, który ma w sobie sporo wątków głównych i po dwóch odcinkach się nie znudzi.

Opublikowano

Obejrzyj sobie Gre o tron. A z gier to polecam zagrać w LoL'a. Poswiecasz na runde około 30min, a nastepną możesz juz grac innym bohaterem i odgrywać zupełnie inna role w drużynie. Postaci jest MOC, każdy znajdzie coś dla siebie. Mamy do wyboru typowo czołgi nie do zabicia, ale mozemy też grać ad casterami, ap casterami, możemy grac jako wsparcie dla drużyny. Jest wiele kombinacji dlatego mi ta gra sie nie nudzi :P

Opublikowano

wydaje mi się że gdybyś zagrał w ciekawą i wciągającą gre to nie byłoby takiego problemu :)

nie wiem czy trafie w Twój gust ale. mi podobają się gry typu:

Risen 1/2

Sleeping Dog

Colin McRae DiRT 3 (z kierownicą kozak gra)

Wiedzmin 1/3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...