Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy akcji, lub do rozkmin?

veimiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyho.

Poszukuję jakiegoś filmu akcji (lub serialu) pokroju San Andreas, Inglorious Basterds, albo dobrego filmu do rozkmin/zamulających, typu Spring Breakers.

Z seriali podobało mi się wszystko stąd -> http://i.imgur.com/K7lrnJX.jpg poza Naruto, bo to stare dzieje, więc cokolwiek podobne do tego co na ssie mnie interesuje. Nie mogłem natomiast wkręcić się w Gotham, co mnie w sumie zdziwiło.

Halp!

@Edit formatowanie

Opublikowano

Tak naprawdę do rozkmin i zamulajacych to mpcforum serial który nigdy się nie skończy i zawsze trzeba rozkminiać o co chodzi postacią pierwszo planową, drugo i trzecio. I nie trzeba na niego czekać, bo leci 24/7

Opublikowano

Film akcji i zarazem ciekawy-do rozkmin?

"Incepcja" pasuje jak ulał :D

Nie musi mieć obydwu cech, może być albo taki, albo taki.

Oglądany.

Opublikowano

Jak nie oglądałeś : 

Demony DaVinci, Daredevil.

Z filmów co mogę polecić : The Equalizer, Intruz, Niepamięć, Na skraju jutra, Pamięć absolutna ( ta nowa z Colinem ) , Armia boga ( all części ), Dziewczyna z tatuażem... John Wick... Dużo tego ....;p 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Polecam Agent Carter jeśli chodzi o seriale,Limitless,Bibliotekarzy,Suits,Heroes

zaś jeśli o filmy chodzi to zdecydowanie

Eksperyment

Columbiana

Gwiazd Naszych Wina

Jak zostać królem.

Tożsamość Bourne'a.

za dużo tego ;p 

nE6BLlT.png

Opublikowano

Akcja.

Mission Impossible xD

Co do rozkmin to w niedziele leci nowy serial "Pakt" na HBO, który wyszedł nawet, nawet jak na miarę polskiego kina.

Opublikowano

Akcja.

Mission Impossible xD

Co do rozkmin to w niedziele leci nowy serial "Pakt" na HBO, który wyszedł nawet, nawet jak na miarę polskiego kina.

Oglądane, a Pakt chyba nawet sprawdzę, bo widziałem wczesniej trailery i fajnie się zapowiada. 

Interstellar zapewne już oglądałeś?

Tak.

Film akcji? KLASK - HEAT!

Obejrzane. 

Salt.

Sprawdzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...