Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedy!

XxzioloxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chce poruszyć temat na Rankedów pewnie z wielu was w tym ja ma problem z wyjściem z danej rangi.

I to jest w tym problem że gram ponad od trzeciego sezonu i nie mogę wyjść z tej samej głupiej rangi, albo się trafiają (Trolle,Toxic,Hax,Flame, praktycznie zero komunikacji typu "ss,ping,pomocy"  i wiele innych) .

W każdej rozgrywce co gram tam toperem,junglerem czy też miderem ale zawsze mam dobre staty no ale cały czas przegrywam przez jedną lub premade głupków co zawsze wiedzą lepiej.

Aż się zastanawiam czy nie przestać grać w "LoL`a" i zacząć coś innego, albo na inny rejon lol`a.

Czekam na wasze odpowiedzi tylko nie rubcie duble postów

"O kulturę proszę"  :((

/Pozdrawiam/  :)

@Edik 2 dziękuję za zmianę tytułu :)

Opublikowano

"Czekam na wasze odpowiedzi tylko nie rubcie duble postów"

Rubcie ? ;x 

LoL to lol... trafiają się trolle i idioci ^-^

całe szczęście na mnie to mało ale powiem ci że... jeśli byłbyś lepszym graczem dostałbyś wyższą dywizję ;x

w końcu było już setki "czelendży"

na YT... nawet na MPC...

gdzie ludzie wychodzili sobie bez problemu z bronzu do djamendu ;x

a co powiesz o boosterach ?... oni mają jakieś szczęście ? :P

nie widzę sensu zwalania winy na kogoś innego ;x

dostałeś graczy jakim sam jesteś graczem...

i liczy się tu nie tylko " ja mam 12/0 to ja muszę mieć Djamenta "

na pozycję w grze składa się wiele innch czynników...

- Zachowanie

- Team work

- Myślenie

- Zdolności

- Doświadczenie

12/0... to tylko staty aktualnej gry...

a dywizja... to tylko staty OGÓLNEGO wyniku WSZYSTKICH gier...

Opublikowano

Według mnie musisz być nastawiony pozytywnie do gry i mieć w dupie tych, którzy starają się ją zepsuć ze wszystkich sił.Wiem,że to nie jest łatwe ale jak nauczysz się hamować i wkurwiać niepotrzebnie to od razu będziesz grał lepiej i Tobie będzie się grało przyjemniej.Trolle afki i toxici są w każdym rejonie ale muszę przyznać, że tym wyżej jesteś tym jest tego mniej.Bardziej skup się na sobie niż na patrzeniu na premade bot, który dostaje w dupe i nawet kiedy dostajesz wpiedol i ff20 leci to nie skupiaj się żeby flamić tych cweli bo to i tak nic nie da tylko pomyśl czy ty czegoś nie zjebałeś i czy mogłeś zagrać lepiej. W jakiej jesteś dywizji ?

Opublikowano

"Czekam na wasze odpowiedzi tylko nie rubcie duble postów"

Rubcie ? ;x 

LoL to lol... trafiają się trolle i idioci ^-^

całe szczęście na mnie to mało ale powiem ci że... jeśli byłbyś lepszym graczem dostałbyś wyższą dywizję ;x

w końcu było już setki "czelendży"

na YT... nawet na MPC...

gdzie ludzie wychodzili sobie bez problemu z bronzu do djamendu ;x

a co powiesz o boosterach ?... oni mają jakieś szczęście ? :P

nie widzę sensu zwalania winy na kogoś innego ;x

dostałeś graczy jakim sam jesteś graczem...

i liczy się tu nie tylko " ja mam 12/0 to ja muszę mieć Djamenta "

na pozycję w grze składa się wiele innch czynników...

- Zachowanie

- Team work

- Myślenie

- Zdolności

- Doświadczenie

12/0... to tylko staty aktualnej gry...

a dywizja... to tylko staty OGÓLNEGO wyniku WSZYSTKICH gier...

Błąd  zrobiłem przepraszam, wracając staty statami masz rację próbuje no ale nadal z golda nie mogę wyjść gram dobrze tylko samemu nie da się wygrać.

Według mnie musisz być nastawiony pozytywnie do gry i mieć w dupie tych, którzy starają się ją zepsuć ze wszystkich sił.Wiem,że to nie jest łatwe ale jak nauczysz się hamować i wkurwiać niepotrzebnie to od razu będziesz grał lepiej i Tobie będzie się grało przyjemniej.Trolle afki i toxici są w każdym rejonie ale muszę przyznać, że tym wyżej jesteś tym jest tego mniej.Bardziej skup się na sobie niż na patrzeniu na premade bot, który dostaje w dupe i nawet kiedy dostajesz wpiedol i ff20 leci to nie skupiaj się żeby flamić tych cweli bo to i tak nic nie da tylko pomyśl czy ty czegoś nie zjebałeś i czy mogłeś zagrać lepiej. W jakiej jesteś dywizji ?

Myślisz że tak nie zrobiłem, Próbuje jakoś ich ogarnąć pokazać błędy a ci to od razu stfu kid biths .

A o jakiej lidze mówisz, że nie możesz wyjść? Jak powiesz gdzie siedzisz to będzie łatwiej określić dlaczego.

Gold.

Opublikowano

Gold to jedna z prostszych dywizji . Spróbuj pograć postaciami takimi jak Diana(mid jungle) Renekton (Top, 2-3 kille i roam, counter jungla), trynda ( top split push, 20 minuta inhibitor ) Master Yi ( Hybryda lub AD, zależy od ciebie ) Wukong ( top/jungle ) . Jak musisz iść na bota to pickkuj vayne( najpierw pocwicz ) corki lucian, Thresh Blitzcrank( YOLO invade, nie ma cię na bocie w pierwszych minutach gry) Sona .

Opublikowano

No szczerze nic na to nie poradzisz. Afkerzy, flejmerzy czy trolle zdarzają się ponoć często (ja w mojej przygodnie z lolem ani razu nie miałam do czynienia, chyba, że lekki flame). 

Może próbuj grać duoq i ze znajomym ciągnij grę za język.

Opublikowano

Przede wszystkim zwróć uwagę na to jakie robisz błędy i staraj się je eliminować.

Prawda jest taka, że drużyna przeciwna ma takie same (a nawet większe) szanse na dostanie do swojego składu trolla, bądź afk'a etc (zakładając, że Ty jesteś tym "dobrym" graczem).

Nie oszukujmy się tak działa LoL - nie w każdej grze będziesz grał z idealnymi ludźmi, nieraz dostaniesz kogoś kto ma "nie swój" dzień, ale jeżeli grasz ponad przeciętnie względem swojej dywizji to i tak i tak prędzej, czy później dostaniesz się wyżej.

giphy.gif

Opublikowano

Ale przeczytałeś w ogóle co napisałem?Chodziło mi o to żebyś ich właśnie olał a nie próbował ogarnąć bo to przeważnie jeszcze pogarsza twoją sytuację..

Opublikowano

Jak grałem w tym sezonie w goldzie to zauważyłem, że oni tam w ogóle nie myślą tylko lecą na pałę. Strasznie dużo rzeczy jest losowych, bo ciągle chcą się tam bić. Nie potrafią wyczuć kiedy należy zwolnić grę, wziąć jakiś objectiv. Pamiętam, że kiedyś musiałem 30 razy pingować żeby ktoś raczył mi pomóc ze smokiem. Spróbuj pisać do swojej drużyny co mają robić, że najlepiej być zgrupowanym, nie ginąć solo, staraj się dbać o wizję. Zazwyczaj jak młotek z golda zobaczy, że 10:0 leblanc stoi w tamtym krzaku (bo postawiłeś warda) to raczej nie sprawdzi go twarzą, a w przypadku gdyby go nie było to pewnie by to zrobił :D

Opublikowano

Widze ze masz ten sam problem co ja przedstawie tu moją sytuacje zawsze mam wiecej killi i asyst niz zgonow nie mowie o sytuacji np. 10/9/3 tylko 15/3/8 zawsze stawiam pinka przy baronie , drake,oraz na rzece w srodkowych krzakach. Zawsze mam 200 farmy w 20 minucie moglbym wykrecic wiecej ale trzeba robic kille cos tam pomoc na bot lane i drakes robic oraz Zawsze ale to zawsze mam afka albo trolla w teamie Ostatnio troll bot w nastepnym,afk jungle a w nastepnym troll top nasus 50 stackow w 20 minucie 0/20 staty ich jax 13/6 a diana na jg 7/2 i jak ja mam to wygrac. Jedynie co mnie cieszy to to ze mam kda sporo na plusie na poziomie gold/plat a tak siedze w aroganckim silverze Mysle ze moim bledem bylo tylko soloq w tym sezonie co prawda po serii wbilem s1 i mialem nawet serie do golda ale wtedy przegralem z jakies 20 meczy pod rzad spokojnie wlasnie przez to ze ewidentnie w kazdym zawsze musial byc afk lub troll Spadałem mniej wiecej tak s1>s2>s3>s4>s3>s4>s5>s4 W tym sezonie gram only duo albo w piątke i tobie tez to polecam. Pewnie sporo osob powie haha s4 co za warzywo ale uwierzcie ze nie jest tam w cale latwo wygrac z tak bezmózgim teamem,bosterzy keruja bo sa bardzo doswiadczonymi graczami i naprawde napierdalaja tylko w to ja sam niestety nie jestem jeszcze w stanie sam kerowac caly mecz.

To tyle ode mnie. Strzała !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...