Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kivenciusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj wymieniłem się nożami w cs:go. Cała wymiana poszła bez zakłóceń, tylko podczas akceptowania maila mój internet na chwile zniknął ale na steamie pisze, że wymiana dokonana i w moim ekwipunku steam pojawił się nowy przedmiot. Ok. Nóż. Ten, na którego się wymieniłem. Odpalam cs'a. I magia. Pod zakładką 'inventory'/'ekwipunek' pisze, że mam 1 nowy przedmiot. Kosa. Nie ma problemu. Klikam 'kontynuuj' i noża nie ma. Po prostu. Nie mogę go założyć, obejrzeć, sprzedać, nadać nazwy. Nic.
Za jakiś czas grałem jakieś mm'y czy coś i dostałem drop skrzynki. Wyszedłem z serwera. W ekwipunku pisze ze znowu 1 itemek dostałem ale nie ma go podobnie jak kosy. Teraz za każdym razem gdy odpalam cs'a pisze, że mam 2 nowe przedmioty, których później nie widzę w ekwipunku (tylko na cs'ie)

Jeżeli ktoś wie o co chodzi proszę o szybką pomoc.
Z góry dzięki.

Opublikowano

Miałem podobny przypadek. Spojnisc plikow

No chyba nie. Jakbyś nie wiedział, spójność plików nie ma z tym nic wspólnego, także nie wprowadzaj kogoś w błąd.

Już wszystko działa.

Opublikowano

Nie wprowadzam w blad tylko mowie co mi naprawilo ten blad

Czysty przypadek, bo to Ci nie mogło naprawić błędu. Po prostu już wszystko wróciło do normy :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...