Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ilością FPS w Minecraftcie po zmianie matrycy.

RycerzDoPVP1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam problem z fps (laptop). Mój problem zaczął się po zmianie matrycy. Gdy odpalałem grę minecraft posiadałem 110 fps(to mało). Bardzo sie zdziwilem bo przed zmianą wyciągało na luzie z 180-270. Postanowiłem się nie przejmowac. Grałem sobie na serwerze PVP i nudziło mi sie granie tak bez głosu, odpaliłem sobię przeglądarke i właczyłem yt, deysa gdy weszłem do gry fpsy spadly do 40. Zmieniałem prorytet dalej to samo. Odpaliłem skype zgasiłem przegladarke dalej FPSY spadały. Na skype prorytet pomógł.

Tydzien później (dokładnie dzisiaj) chciałem nagrac base tour na serwerze, i jakoż jestem uczulony na płynnosc w min. 120fpsach nie umiałem nagrywac w 30. Na FRAPSIE nie mg zmienic priorytetu bo pisze odmowa dostępu.

Podsumowanie:

Zmiana matrycy, spadek fps po włączeniu innych programów, brak gry, coś zżera pamięć. Proszę nie pisać postów typu:

USTAW WYSOKĄ WYDAJNOŚĆ WYŁACZ SYNCHRE ITP bo takie coś mam ustawione.

Proszę o pomoc bo to dla mnie ważne. w komputerze nic nie zmieniałem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...