Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy S3 w 2015 roku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój obecny telefon Overmax Vertis 5010 Expi jest beznadziejny i szukam czegoś firmowego. Od dawna podoba mi się S3 i zamierzam go kupić w wersji Neo. Jednak czy nawet w tym roku ten telefon nadal jest dobry? Potrzebuję aby był szybki, miał dobry aparat, oraz aby bateria trzymała co najmniej 1 dzień. Miało go wielu moich kolegów i ma nadal i zachwalają go. Użytkując chwile jeden S3 kolegi bardzo mi się podobał, mocna lampa, wygląd, lecz przy robieniu zdjęć wyglądały ładnie zanim się zrobiło. Po zrobieniu były rozmazane i nie wiem czy jest tak wszędzie, czy wystarczy ustawienia zmienić. Gdy oparłem telefon o szybe okna wtedy zdjęcie wyszło ładne, jednak rzecz jasna nie będę opierał telefonu zawsze aby zrobić zdjęcie. Czy ten telefon nada się do słuchania muzyki, aparatu? Czy da się zrobić zdjęcia w ruchu? W 2012 bardzo go chwalili testerzy, lecz czy teraz nie jest już przestarzały? Czy wogóle będzie lepszy od mojego overmaxa który ma beznadziejną jakość muzyki oraz aparat którym w gorszym oświetleniu zdjęcia się prawie nie da zrobić?

Opublikowano

Wersja Neo jest okrojona i jest słaba po prostu.

Podaj budżet, czego oczekujesz i czy jesteś gotowy ewentualnie zmodyfikować system (nie jest to trudne i bez ryzykowne jeżeli umiesz czytać).

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Z tym aparatem to pierwsze slysze, wiec raczej pojedynczy przypadek, telefon w sumie dalej warty kupna, tylko neo sie troche rozni od s3, ale jesli chodzi o plynnosc to lepiej bo ma 1,5gb ram, wiec dobrze, ze wybrales te wersje.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Witam. Mój obecny telefon Overmax Vertis 5010 Expi jest beznadziejny i szukam czegoś firmowego. Od dawna podoba mi się S3 i zamierzam go kupić w wersji Neo. Jednak czy nawet w tym roku ten telefon nadal jest dobry? Potrzebuję aby był szybki, miał dobry aparat, oraz aby bateria trzymała co najmniej 1 dzień. Miało go wielu moich kolegów i ma nadal i zachwalają go. Użytkując chwile jeden S3 kolegi bardzo mi się podobał, mocna lampa, wygląd, lecz przy robieniu zdjęć wyglądały ładnie zanim się zrobiło. Po zrobieniu były rozmazane i nie wiem czy jest tak wszędzie, czy wystarczy ustawienia zmienić. Gdy oparłem telefon o szybe okna wtedy zdjęcie wyszło ładne, jednak rzecz jasna nie będę opierał telefonu zawsze aby zrobić zdjęcie. Czy ten telefon nada się do słuchania muzyki, aparatu? Czy da się zrobić zdjęcia w ruchu? W 2012 bardzo go chwalili testerzy, lecz czy teraz nie jest już przestarzały? Czy wogóle będzie lepszy od mojego overmaxa który ma beznadziejną jakość muzyki oraz aparat którym w gorszym oświetleniu zdjęcia się prawie nie da zrobić?

podaj ewentualny budżet jaki chcesz przeznaczyć na telefon.

S3 Neo jest okrojoną wersją S3, z gorszym aparatem. Stara S3 jest o niebo lepsza od wersji Neo. Do budżetu max 600 zł wybór niemalże doskonały. 

#teams4bal

Opublikowano

Do muzyki i zdjęć jest okej. Co do szybkości trzeba się trochę pobawić ;) Bateria nie wytrzyma jeden dzień, zapomnij.

Mówię o s3 lte ;)

Opublikowano

Zaraz, zaraz. Przecież S3 Neo jest udoskonaloną wersją... Jest nowszy, ma nowszy system, więcej ramu, a reszte ma identyczne jak zwykły S3. Jak okrojoną skoro jest identyczna tylko ma wiecej ramu i system?

Opublikowano

Nie wiem jak to jest ze starymi "eskami" ale moja S5 przy uzytkowaniu mocnym tzn gry, muzyka itd to odlaczona od ladowarki o 6 potrafi pasc nawet o 14

Opublikowano

podaj ewentualny budżet jaki chcesz przeznaczyć na telefon.

S3 Neo jest okrojoną wersją S3, z gorszym aparatem. Stara S3 jest o niebo lepsza od wersji Neo. Do budżetu max 600 zł wybór niemalże doskonały. 

Gorsza? Aparat to podobno kwestia softu, a uzywaj sobie 1gb ramu na stocku...

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...