Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań o Elsword NA.

DarkSavior20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siem wszystkim, postanowilem wrocic do elsa ( gralem gdy byl cap do 60 lvl ;d ) i gdy pobralem elsa pl, to myslalem ze jakiegos ataku dostane jak uslyszalem ten dubb... nie moge go zmienic starym patcherem a jestem zbyt leniwy zeby sie z tym bawic ... Dlatego wybralem elsa na (na voidzie za latwo ) bo tam jest japonski dubb :>>
Mam pare pytanie zwiazanych z elsem na:
Co z paskiem b ? Da sie go teraz jakos zdobyc w grze? z eventow czy jakos inaczej ?
Ile kosztuje w is w przeliczeniu na zł ?
Jak z pingiem? mocno odczuwalne ?
Jak z eventami ? da rade zdobyc ten pasek b ?

I to chyba tyle, jak macie jakies uwagi co do serwa na, ktore by mi sie przydalo to z checia przeczytam :)

Opublikowano

Poprawię cię :) na NA jest dubb Koreański nie Japoński :) Odróżniaj te 2 języki (koreański jest bardziej przepełniony takimi miękkimi literami i ś, ć, ź). + wystarczy ściągnąć nową wersje patchera wiesz? :v

Na eventach oczywiście, że się da, czy do czasowy czy na stałe (to już od eventu zależy)

Szczerze liczyć się tego tak nie powinno, a z resztą i tak nie dasz zapłacić rady, bo są dostępne tylko amerykańskie środki płatnicze.

Ping jest wysoki (w końcu to na drugiej stronie półkuli ziemskiej), ale odczuwalny jakoś mocno nie jest.

Taaa... i to na spokojnie :), ale jak pisałem wcześniej to zależy od eventu. Np. a aktualnym co najwyżej załatwisz sobie czasowy pasek B. A w następnym może będzie pasek na stałe :) a w aktualnym można zgarnąć peta na stałe (mocarz), mounta na stałe i zwój +9, ale to trzeba mieć szczęście bo losowanko to jest :)

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Moj blad, gdziesz przeczytalem ze japonski to myslalem ze mnie nie oklamali ;d
Mozesz mi powiedziec o tej nowej wersji patchera ? :D Pobralem Jpatchera najnowsza i wyskakuje mi blad ze wczytywanie plikow kom sie nie powiodlo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...