Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy z rozdzielczością

sopel011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem że gdy odpalam cs go , to robi mi sie czarny ekran i pokazuje napis firmy monitora , flastron czy cos takiego takie niebieskie napisy jak nieraz wylaczy sie kompa i monitor zostanie włączony.

Gdy robie tak że :

wchodze w biblioteke , potem na cs klikam prawym wlasciwosci i w ustaw opcje uruchamiana wpisuje rozdzielczosc to mi dziala , ale mam przez to malo fps i gdy zmieniam rozdzielczosc to mam rozmazany obraz , im bardziej rozmazany tych wiecej fps. Ale wiadomo nie bede gral na rozmazanym.

Chciałbym aby cs odpalał sie bez tych komend w opcjach uruchamiania i żebym miał czarne paski po bokach ekranu poniewaz dawalo mi to sporo fps wiecej i dalo sie grac.

Pomoże ktoś ? jbc nagroda za pomoc pw ;]

imetin_logo.png

Opublikowano

3. Prawy na pulpit > Opcje Grafiki > Dopasowanie Panelu > Zachowaj skalowanie urządzenia wyświetlającego

4. Możemy już wrócić do naszej domyślnej rozdzielczości

5. Po wejściu do gry i po ustawieniu rozdziałki pod 4:3 będziemy mieli "black bary"

Punkt 3 gdy klikam prawym na pulpit to nie mam takiej opcji jak '' Opcje grafiki''

PS. mam WIN 7

imetin_logo.png

Opublikowano

3. Prawy na pulpit > Opcje Grafiki > Dopasowanie Panelu > Zachowaj skalowanie urządzenia wyświetlającego

4. Możemy już wrócić do naszej domyślnej rozdzielczości

5. Po wejściu do gry i po ustawieniu rozdziałki pod 4:3 będziemy mieli "black bary"

Punkt 3 gdy klikam prawym na pulpit to nie mam takiej opcji jak '' Opcje grafiki''

PS. mam WIN 7

Spróbuj przejść do ustawień swojej karty graficznej i tam gdzieś powinieneś mieć taką opcje.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...