Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Projekt Tibia Recovery Tool - Zoldan

platers923

Rekomendowane odpowiedzi

Gość maxiandy11
Opublikowano

Oto Skany Które Sam zrobiłem

Przy Pobieraniu Nic nie wyszło

http://www.virustotal.com/pl/analisis/dc5f8bf3201f6e8ae0166e325eb24c68756568ed1b97f7cb7e89e27a3542bb80-1274000687

http://www.virustotal.com/pl/analisis/b06e904490aee884ab7462cecd0b97d3a19453c7bcce137fa3231df1f2e97888-1274002038

Tutaj 1 syf myśle że nie groźny ale nie otwieram tego -,-

Opublikowano

Dobra nie kminie za bardzo, czy to jest jakaś ściema czy cuś. Proszę o opinie większej ilości userów, jeżeli któryś z adminów przetestuje i sprawdzi to będzie to wiarygodna opinia konsumenta.

EDIT: Skusiłem się, aby włączyć ten generator. Jeżeli już nie aktywował mi się virus na kompie, to powiem ci kolego, że jeżeli bedziesz chcial to sprzedawac musisz to troche dopracować.

Zmniejszyć wykrywalność, Poprawić Szate graficzną na stronie tj. żeby łatwiej było zobaczyć to co się pisze (kolory kontrastujące), generalnie strona i forum to kawał dobrej roboty.

Wykrywalnośc wynosi 2/19 czyli całkiem nieźle http://virusscan.jotti.org/en/scanresult/2b0db06e3e8c7aa2ae13408cb5feaccdc8a6cdca

1. Jeżeli pomogłem daj +

2. Jeżeli nie patrz punkt 1

W sygnaturze powinienem mieć jakiś fajny link, ale niestety nie jestem na tyle słitaśny, żeby coś wymyślić.

Jeżeli masz jakiś problem pisz PW, dołoże wszelkich starań aby ci pomóc.

Opublikowano

No cóż, nie nazywaj mnie noobem jeżeli mnie nie znasz to że nie znam się na key loggerach itd. to nie znaczy że jestem noobem.

Powiem tak wygenerowałem plik bez zmiany nazwy, włączyłem go nic się nie zadziało tak jak z resztą powinno, zalogowałem się na noob konto i na tibia.com i na tibi na kompie a tu nic nie dostałem żadnych passów na konto. Albo to ściema, albo coś źle zrobie, ale coś wam się program sknocił.

Edit; sory za dobule, odruchowo napisałem nowego. Ja z chęcią zapłace abonament jak zobacze, skutecznosc i przydatnosc tego programu. Jak już każdy wie chodzi o coś w stylu owntibi i wartibi.

1. Jeżeli pomogłem daj +

W sygnaturze powinienem mieć jakiś fajny link, ale niestety nie jestem na tyle słitaśny, żeby coś wymyślić.

Opublikowano

@up

double

@topic

dla mnie ten program jest bezsensowny już lepiej tego używac http://pl.tibialab.com/

a po zatym nawet praw autorskich nie posiada ten program

sigcheck: publisher....: n/a

copyright....: n/a

product......: n/a

description..: n/a

original name: n/a

internal name: n/a

file version.: n/a

comments.....: n/a

signers......: -

signing date.: -

verified.....: Unsigned

Opublikowano

Zdupcyła wam się stronka.

btw. program wygląda fajnie i działa. Pozdrawiam

1. Jeżeli pomogłem daj +

Opublikowano

Coś mi się tu nie zgadza >.<

Skoro jest to keylogger , to czemu sami nie będziecie hackować postaci ? Ta zapłata w postaci gp nie ma żadnego sensu.

lolheadz.png
Opublikowano

O człowieku, za przeproszeniem ale ty tępy jesteś. Nie rozumiesz, że wedle prawa wykorzystywanie luk w oprogramowaniu, bądź tworzenie oprogramowania kradnącego dane z użytkownika innego komputera bez jego zgody jest w świetle polskiego prawa zabronione. Nie dość że zamknęli by strone, mogli by dotrzeć do ich twórców i nałożyć na nich karę. Dlatego każdy mówi na to recovery, bo rzeczywiście można tego używać do kontrolowania postaci, choć każdy wie jak to się wykorzystuje. Wejdź na owntibie, czy chociażby wartibie wszędzie jest to samo. Czyli generalnie twórcy programu nie biorą odpowiedzialności za to w jaki sposób jego użytkownicy używają go.

Jeżeli chciało ci się czytać mój monolog to bardzo sie cieszę, ale jak widze 432 taki temat/post z kolei to mnie krew zalewa.

1. Jeżeli pomogłem daj +

Opublikowano

A co , mieliby rozgłaszać każdemu i wszędzie ,że hackują postacie i sprzedają na allegro / robią to dla własnych korzyści ?

A owntibia robi to dla kasy , tylko w rl... nie dla gp w tibii.

lolheadz.png
Opublikowano

Tylko że te GP można sprzedawać dla twojej wiadomości. Weź sobie o tym poczytaj a potem sie wypowiadaj.

1. Jeżeli pomogłem daj +

Opublikowano

Tylko że te GP można sprzedawać dla twojej wiadomości. Weź sobie o tym poczytaj a potem sie wypowiadaj.

Pizgnij ty się.

@topic

Wykonałem test na 2 komputerze , passy nie doszły ;]

lolheadz.png
Opublikowano

O ja wale, ty jesteś za tępy, żeby to zrozumieć. Mi jakoś wszystko chodzi i 25 innym użytkownikom też więc...

1. Jeżeli pomogłem daj +

Opublikowano

wszystko ok, tez daje +

To że jestem z podziemia, to nie znaczy że mieszkam pod ziemią...

Opublikowano

i jak melto ?

dziala ci to ;p

Opublikowano

pakujesz to razem z botem winrarem i w ustawieniach bierzesz zeby odpalilo plik przy rozpakowywaniu ;p

Opublikowano

to sie nazywa bindowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...