Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,potrzebuję pomocy-każdy palec się przyda :D 
Otóż głownie potrzebuje tak: po rozdaniu 17-20pkt na skilla wchodzi mi umiejętność na G -> DZIAŁAM NA GAME 34K,diff nie pomaga,nie wiem czy zly mam czy jaki uj,mam z forum i mam (wbudowany jest edytor diffów w programie JachuPL),-możliwe że są takie same,nie zaglądałem szczególnie w nie bo powinien byc to diff sprawdzony i powinien działać,inne diffy działają no-także na pewno dobrze wgrywam :D do tego bajty się zmieniają NAWET GDY WGRAM TYLKO TEGO JEDNEGO DIFFA NA G-chyba że coś jeszcze trzeba zrobić prócz diffu,ktoś coś? 
wersja B)-jeżeli to co wyżej napisałem jest skomplikowane,orientuje się ktoś DOBRZE OBEZNANY W DZIALE METIN2-(NAJLEPIEJ CHYBA QUESTY) żebym dorwał coś takiego że gdy wbije skill na m1-podchodze do npc i npc daje mi skille na G,-po czym jeszcze mogę użyć kamienia duchowego aby wbił mi skilla na P,ważne aby jednego,limit czasowy np 12h i szansa 60%,-jest coś takiego praktycznie możliwe (w sensie że nie będzie nic ze sobą kolidować?),drugie pytanie jest mozliowść żeby dorwać takiego questa na tym forum?
Dzięki wielkie,lajki sie posypia i gwiazdki w profilu <3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...