Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chiron - Wielki nauczyciel

Gość Blame

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Postać bardzo ciekawa i wbrew pozorom nie jest aż tak trudna do ogarnięcia, jak pomyślałam po pierwszej grze nim. xD Podoba mi się to, że dzięki jego 2 można spowolnić więcej niż jednego przeciwnika -co jest świetne podczas team fightów, a no i fajnie się dobija tym skillem uciekających ludków. >:] Co najbardziej lubię w jego pierwszym skillu to to, że może leczyć nie tylko siebie, ale też kolegów z drużyny. Ult fajnie zrobiony, aczkolwiek moim zdaniem służy bardziej do dobijania przeciwników lub niekiedy ucieczki, bo przez chwilę daje nieśmiertelność Chironowi i w tym czasie jego dash może się ,,załadować". :v 

large.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiście jestem troszeczkę zawiedziony tym bogiem. Wydawał się ciekawszy na zapowiedziach. Jednym słowem, szału nie robi.

Jest to dosyć mocny bóg dystansowy, który oprócz dobrych umiejętności ma również leczenie. Gra się nim w miarę przyjemnie. 

Faktycznie, nie jest w ogóle ciężki do ogarnięcia, wręcz idealny dla osób początkujących.

Poczekam na jakąś ciekawą stylizację dla Chirona. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...