Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wczytywaniem

Lionwoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od kilku aktualizacji mam ja i wielu moich kolegów problem z wczytywaniem do bitwy. Mianowicie chodzi o to że gdy rozmawiamy na TS to wtedy nie wczytuje do bitwy, pasek zapełnia się do końca i na tym pozostaje. Reinstalacje nic nie pomagają.

Ktoś zna rozwiązanie tego problemu? 

Opublikowano

Bardzo dziwny problem, mody jakieś macie? Najlepiej napiszcie do supportu, bo to raczej coś po stronie klienta WoT'a.

Opublikowano

Ten problem jest od kilku aktualizacji. Jak pisałem reinstale nic nie dają. W jakimś patchu udało mi się to naprawić ale już nie pamiętam jak i w google nic nie mogę znaleźć:(

Opublikowano

Może na sam start mody odinstaluj i na czystym cliencie wejdź do bitwy jeśli to nie pomoże,a już tak robiłeś to jedyną pomocą jest pisanie do WG.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Właśnie, skoro na czystym WoT od dawna to samo, to raczej wina ts'a. Ja się nigdy z takim bugiem nie spotkałem.

Opublikowano

Kwestia renderowania obiektow - np. z lasermodem aki bug bardzo czesto wystepowal bo silnik gry nie ogarnial jak wyrenbderowac laser na cala mape. Spróbuj zmniejszyć odległość widzenia :)

Opublikowano

To może usuń z folderu res_mods wszystkie pliki i zostaw w nim folder o nazwie 0.9.12 pusty

Bo najczęstszym problemem z wczytywaniem się gry jest właśnie źle zainicjowany mod,bądź przestarzały miałem niejednokrotnie takie spotkanie i opróżnienie powyższej czynności zadziałało.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Opublikowano

Gdyby, to była wina Klienta, to prawdopodobnie wszyscy mieliby takin sam problem (Tzn, co korzystają z TS-a), a takowych problemów więcej nie było w internecie. A usuwanie z res_mods nic nie da, skoro i tak odinstalowywał grę. Najlepszy wyjściem będzie napisanie do supportu w tej sprawie i tyle ;).

Opublikowano

Gdyby, to była wina Klienta, to prawdopodobnie wszyscy mieliby takin sam problem (Tzn, co korzystają z TS-a), a takowych problemów więcej nie było w internecie. A usuwanie z res_mods nic nie da, skoro i tak odinstalowywał grę. Najlepszy wyjściem będzie napisanie do supportu w tej sprawie i tyle ;).

Ale zawartość res_mods się raczej nie usuwa,jeśli nie jest clientem gry,ale mogę sie mylić.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...