Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany technik.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje pomocy technicznej to co oferuje i oczekuje macie na dole jak się spodoba oferta zapraszam  :)   

Poszukiwany również Grafik

Co oferuje:

VPS 

- Sumienność

- Odpowiedzialność

- Wyrozumiałość

- Poczucie humoru

- 100 % Zaangażowanie do projektu

- dostęp do FTP/MYSQL/PUTTY

- Przedrostek jaki chcesz 

Oczekuję :

- Profesjonalizm

- Wyrozumiałości

- Zaangażowania

- Poczucia humoru

- Znajomości z bazą danych

- Pomocy przy dodawaniu  map,broni,zbroji,npc,questów oraz modyfikowanie serwera,clienta.

Kontakt:
GG: 
56597050
E-Mail: Lukashyno@o2.pl
Godziny w których jestem:
SB-ND 11:00-2:00 +
PN-PT 12:00/13:00-1:00+

Opublikowano

nie znajdziesz normalnego technika jak nie masz grubych $ przed wyslaniem nawet pierwszego pw

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

nie znajdziesz normalnego technika jak nie masz grubych $ przed wyslaniem nawet pierwszego pw

Co ty możesz widzieć widać nic. Gruby hajs nawet wątpię że wiesz co to jest...

Opublikowano

To zobaczysz jest 5 moze 6 technikow, 3-4 ala technikow i reszta to mpc :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

Powodzenia tylko tyle mozna powiedziec

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

To zobaczysz jest 5 moze 6 technikow, 3-4 ala technikow i reszta to mpc :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

Dobra dobra nie bądź pewny. I nie spam mi tu bo syfisz tylko.

Opublikowano

Temat troszkę podobny do mojego :lenny:

Powodzenia,może znajdziesz kogoś.

Neutral

Nawet kropli wody w nim nie ma xDD :P

Opublikowano

Śmieszne. Dużo jest techników i nie tylko z MPC Forum, co jeśli masz dobry projekt i kasę na vps, chęci oraz pomoc to na pewno się skuszą i znam takie osoby - i nie są one z mpc. Ale widać żyjesz otoczeniem ujowego technika Mr i innych 15 latków bez mutacji., który chce dużo a gó.wno potrafi

Co do autora konkretna propozycja. Polecam

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Śmieszne. Dużo jest techników i nie tylko z MPC Forum, co jeśli masz dobry projekt i kasę na vps, chęci oraz pomoc to na pewno się skuszą i znam takie osoby - i nie są one z mpc. Ale widać żyjesz otoczeniem ujowego technika Mr i innych 15 latków bez mutacji., który chce dużo a gó.wno potrafi

Duzo technikow konkretnych jest? Zaden z nich sie nie zatrzyma na ofercie w tym dziale... Kase na vps :{ za kilkadziesiat zl mozna open bete zrobic spokojniutko, nie masz rozeznania najmniejszego. Nie pracuje z 15latkami mimo ze nic do nich nie mam, kazdy pelnoletni kiedys mial :lenny: Nie pisz takich rzeczy :pls: 

Opublikowano

Duzo technikow konkretnych jest? Zaden z nich sie nie zatrzyma na ofercie w tym dziale... Kase na vps :{ za kilkadziesiat zl mozna open bete zrobic spokojniutko, nie masz rozeznania najmniejszego. Nie pracuje z 15latkami mimo ze nic do nich nie mam, kazdy pelnoletni kiedys mial :lenny: Nie pisz takich rzeczy :pls:

znam ludzi którzy stawiali serwery byle jakie ale stawiali i mieli zysk i mieli pare ludzi chociażby przez te 5-6 miesięcy, Osoby pełnoletnie ( technicy ) których znam mają 23 lata, prawie 30 lat i jeden 40 pare. Tworzą własne pliki serwerowe, znają się bardzo dobrze i pisząc bądź rozmawiając z nimi przez telefon, sami chętnie by poszukali osoby sponsorującej, bądź by dołączyli się do projektu, niektórzy z nich sell własne pliki bo po co im to ? Osoby takie dorosłe, poczekają za starem serwer-a i wtedy mówią o bananach więc, skoro twierdzisz że osoba będąca technikiem zaraz przed robieniem plików/serwera chce dużo banansów no to ich serdecznie pozdrawiam, bo ja prześlę takiej osobie kasę a on będzie mi gufno robił na serwerze i mogę takie osoby na palcach wymienić. Ale widać mamy inne zdanie

a z tego co wiem sam szukałeś technika na mpc i jakoś nie znalazłes ;) bądź znalazłeś i Cię wydundał bo niestety licząc 7 osób w team i nikt nie ogarnia plików to kicha co nie ?

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

W teamie co do gry jest nas 3 chlopaku i jeden ogarnia pliki, nikt mnie nie wydundal. Z szacunku dla ludzi nie dzialamy na sile z patalachami, spokojnie realizujemy plan. Pilnuj sie :lenny:  :lenny:  i 40 letnich technikow

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...