Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gotowe Pliki Do Spolszczenia Klienta Cn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuje gotowych plikow lub folderu pack od kogos kto ma spolszczony kilent cn. Próbowałem samemu (wg. Tuta Zonnie'go) ale jakos mi nie wychodzi...

Gram na mfyt2 i nie wiem czy wogole mozliwe jest spolszczenie, bo zeby grac na podstawce cn trzeba sciagnac patch, ktory zmienia wiele rzeczy w folderze pack... locale tez

za pomoc dam + lub - jak kto woli ^^

bardzo mi na tym zalezy...

@edit

zainstalowalem client od nowa zrobilem tak jak w tutku zonniego, ale przez ten patch wgraly sie locale_newcibn.epk/.eix i launcher z nich korzysta a nie z tych standardowych...

a mfyt2 ma port 11324 a nie 11002 i zadnym mc czy innymi tego typu programami nie moge wejsc...

Opublikowano

Zainstaluj mod kamera na metina.pl

Nawet na modzie kamera nie widać hwanga na 110lvl i nie da się go zrobić jedynie na chińskim cliencie dlatego potrzebuje go spolszczyć. Proszę o przetłumaczenie tych locali ponieważ nie potrafie ich spowrotem spakować do formatu .eix/.epk poniżej załącznik i skan:

To jest ukryta treść, proszę

Przypominam że luncher mfyt2 korzysta z tych właśnie locali i proszę o ich spolszczenie.

To jest ukryta treść, proszę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...