Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno słuchawek nausznych do 450zł

killerelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.

Poszukuje jakichś słuchawek do grania/słuchania muzyki (bardziej grania) w budżecie 450zł. Miałby by być to słuchawki przewodowe nauszne bez mikrofonu. Niestety nie wiem jaki model by był najlepszy dlatego wole poradzić się was. Od razu zaznaczę, że nie mam karty dźwiękowej, zależy mi na dobrze wyważonym basie i nie nagannym design'u, miałby by to być słuchawki zamknięte. (Nie chce mikrofonu ponieważ posiadam już jeden pojemnościowy). Z drugiej strony myślałem na hyperx cloud 2 tylko, że mają kurde ten mikrofon pewnie kosztem jakości dźwięku..

Myślałem nad takimi modelami:

Może macie inny model, waszym zdaniem dużo lepszy, czekam na wasze rady! ;)

--

Opublikowano

hyperxy to takstary pro80 z mikro

w tej cenie bezsprzecznie najlepszymi sluchawkami sa akg m220 z massdropa, ale trzeba czekac na dropa no i oczekiwanie na wysylke

z tych co podales to bym bral audio techinci, m50x bardzo dobrze graja, pewnie model nizej cos musial odziedziczyc, choc za nie reki nie dam obciac

­

Opublikowano

hyperxy to takstary pro80 z mikro

w tej cenie bezsprzecznie najlepszymi sluchawkami sa akg m220 z massdropa, ale trzeba czekac na dropa no i oczekiwanie na wysylke

z tych co podales to bym bral audio techinci, m50x bardzo dobrze graja, pewnie model nizej cos musial odziedziczyc, choc za nie reki nie dam obciac

Jak byś miał wybierać pomiędzy http://www.ceneo.pl/376248a tymi audio technic to co byś wybrał?

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...