Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o nowym TSM?

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ciekaw jak im pójdzie w tym sezonie, najważniejsze, że mają Bjerga na swoim miejscu. Ogromne zmiany mogą przynieść pozytywne rezultaty lub zupełnie odwrotne. Zobaczymy :P

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

­Dobrze grają przez większość meczu, ale w team fightach się trochę gubią. Jeśli popracują nad TF'ami - głównie kaSing na coverowaniu 2lifta to będą mocną ekipą. Ważne, że posiadają skillowego topa i junglera który nie zostawia topa samotnego przez większość gry jak to było kiedyś w TSM'ie. :>

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Do Rst.

Zrozum ze jungler musi zostawić czasem przegrywajaca linie bo jeśli będzie counter gank to zrobią tylko doulekilla.

Lepiej grać wokół linii która wygrywa i ja snowballowac, a top potem w teamfightach zrobi swoje tak czy siak...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Za co on dostał ostrzeżenie ? ;x...

przecież wiadomo o co chodzi w temacie więc moim zdaniem nie ma sensu pisać 2 razy tego samego pytania jeśli jest ono zawarte w Temacie ;x...

chociaż w sumie zadając pytanie mogłeś sam się też wypowiedzieć na temat własnego pytania ;x...

ale ok...

dla mnie dziwne to ostrzeżenie ;x....

Opublikowano

Za co on dostał ostrzeżenie ? ;x...

przecież wiadomo o co chodzi w temacie więc moim zdaniem nie ma sensu pisać 2 razy tego samego pytania jeśli jest ono zawarte w Temacie ;x...

chociaż w sumie zadając pytanie mogłeś sam się też wypowiedzieć na temat własnego pytania ;x...

ale ok...

dla mnie dziwne to ostrzeżenie ;x....

Naucz się k***a w końcu odpowiadać na temat ...

Co do TSM'u, to mają przed sobą sporo treningów, aby móc cokolwiek ugrać na splitach, turniejach. Dostali dwóch nowych członków, grających pod inną mechanikę i styl, ale oby im się udało ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Do Rst.

Zrozum ze jungler musi zostawić czasem przegrywajaca linie bo jeśli będzie counter gank to zrobią tylko doulekilla.

Lepiej grać wokół linii która wygrywa i ja snowballowac, a top potem w teamfightach zrobi swoje tak czy siak...

Rozumiem to, ale żeby przez 2 splity zostawiać Dyrusa samego na linii? to już była parodia troszeczkę :v

­

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Rozumiem to, ale żeby przez 2 splity zostawiać Dyrusa samego na linii? to już była parodia troszeczkę :v

­

A potem zaczęło się pierdolenie o tym, jaki to Dyrus słaby i ssie pałkę :v A nie pamiętają "fanboye" TSM'u, jak to Dyrus gierki robił z Topa :v

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A potem zaczęło się pierdolenie o tym, jaki to Dyrus słaby i ssie pałkę :v A nie pamiętają "fanboye" TSM'u, jak to Dyrus gierki robił z Topa :v

Zgadzam się. Dyrus nie raz wygrał sam mecz. Ostatnie tylko splity są w ludzkiej pamięci, kiedy Santorin a wcześniej Amazing zostawiali go samego.

Dla mnie zmiany są DUŻE, więc wiele się nie wypowiem. Fanem TSM'u jestem już jakiś czas, byłem nim kiedy było gorzej/lepiej więc tak też zostanie. Ciekawi mnie synergia kaSing + DLift na bocie i tego jestem najbardziej ciekawy. :)

Opublikowano

TSM jak zawsze kierowało się dobrym zgraniem i kontaktem teraz też im to na pewno wyjdzie. Wiadomo TSM to chyba jedna z największych i najbogatszych organizacji. Myślę, że nowi zawodnicy odnajdą się i pokażą na co ich stać.

Opublikowano

on nigdy nie robil gier, no moze poza jedna seria na lmq. ciezko nazwac robieniem gry gdy sie gralo glownie maokaiem/alistarem/lulu

sklad ma potencjal, jak kazdy team z 2liftem, brakuje im zgrania, ale czego oczekiwac po teamie grajacym razem z tydzien. co do iemu kasing zagral porzadnie, 2lift tez, bjergsen tak samo, sven zawodzil, hauntzer gra zaleznie od tego co pokazal jungler, wiec srednio

­

Opublikowano

Może i skład mają lepszy/gorszy ale ja na pewno będę oglądał mniej ich meczy, bo dla mnie to TSM, które chciałem oglądać zniknęło :( Ciekawe co pokażą na nowym patchu w najbliższych LCS :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...