Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki ep 4 fix

igormaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pliki EP 4 FIX działają bez xtrapa

LINK : >>>sunąłem sam bo zaduży na virus totala sorry kto chce link niech pisze do mnie [email protected]

Moi Programiści pracują nad Multi Tool który będzie zawierał wszelkie możliwe do wykonania w Developerstwie edycje smc tytuły sety wepy opcje questy

stringi zmiany na launcher równiesz dodany zostanie nowy świat jak i również nowe opcje prace trwają nie jest to tania sprawa ALE powstanie rozszeżenie EP4

Tak jestem maniakiem pojawi się również nowa postać  :)

Opublikowano

­Z tego co zrozumiałam, stawiasz nowy serwer?

Opowiedz o nowej postaci, zaciekawiło mnie.

Nowa postać będzie Demonem jej skile będą wiadomo paranormalne będzie mogła się mutować w potwora na jakiś czas i będzie super szybka w innej przemianie będzie mogła kożystać z całkiem nowej broni na atak fizyczny ta przemiana będzie opcionalna do momentu powrotu z wlasnej decyzji na podstawową ogólnie coś takiego

oporacowana tak aby pvp było ok :) tyle mogę na razie powiedzieć i dodane zostaną nowe efekty dla tej postaci osiągalna będzie po uzyskaniu 185 lvla

ale to zapowiedź terminu kiedy to wyjdzie nie wyjawię bo prace są projektowane 

Opublikowano

­

Nowa postać będzie Demonem jej skile będą wiadomo paranormalne będzie mogła się mutować w potwora na jakiś czas i będzie super szybka na ten czas oporacowana tak aby pvp było ok :) tyle mogę na razie powiedzieć i dodane zostaną nowe efekty dla tej postaci osiągalna będzie po uzyskaniu 185 lvla

Coś ala Zaklinacz? W sumie ciekawy pomysł, życzę powodzenia w tworzeniu, jestem ciekawa co z tego wyjdzie.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

moi programisci xDDDDDDDDDDDDD jprdl xDDDDDDDD

jak sie płaci to sie ma zazdrościsz ćwoku że mam hajs ??? takich podjudzaczy atmosfery szyderczej jak ty to jest kupa ale wiesz co ci powiem , ić zbieraj butelki to może coś osiągniesz pajacyku

Opublikowano

­Czyli coś całkiem nowego, ciekawe. Chętnie zobaczę jak oczywiści Ci się uda, bo raz już serwer robiłeś :p

teraz mam sorce codes programiste i pliki ep 4 bez xtrapa no i toolsy będą napisane też w 1 pakiewcie wszystko na specjalne zamówienie sytuacja się zmieniła od ostatniego razu ^^

Opublikowano

jak sie płaci to sie ma zazdrościsz ćwoku że mam hajs ??? takich podjudzaczy atmosfery szyderczej jak ty to jest kupa ale wiesz co ci powiem , ić zbieraj butelki to może coś osiągniesz pajacyku

polaczek odrazu widac bedzie wyzywal jak ty masz programistow do lc to odrazu masz sie za nie wiadomo kogo ?:D poza tym nie zazdroszcze tylko bardzo mnie bawi twoj sposob odpowiedzi itd.:DDDDDDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...