Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam filmów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak, szukam dwóch rodzai filmów.

1. Szukam filmu (pamiętam go jak przez mgłę) o wilkołakach. Pamiętam, że na początku filmu dziadek lub babcia głównego bohatera został/a zabity/a przez jednego z nich. Główny bohater ukrył się na poddaszu. Dostał chyba jakiś medalion. Pamiętam też, że potem była jakaś grupka osób (przyjaciele lub rodzina bohatera) i tak jakoś się bronili przed atakiem wilkołaków. Później też się okazało, że duża część mieszkańców została tymi wilkołakami. ( więcej nie pamiętam...)

2. Szukam czegoś podobnego do: Hansel i Gretel - łowcy czarownic, czy Van Hellsing. 

Z góry wielkie dzięki za pomoc :P

gfgdf

Opublikowano

2. Szukam czegoś podobnego do: Hansel i Gretel - łowcy czarownic, czy Van Hellsing. 

,,Abraham Lincoln: Łowca wampirów", ,,Ostatni Łowca Czarownic" i ,,47 roninów".

Co do filmu o wilkołakach który opisałeś... nic mi do głowy nie przychodzi.

,,Umysł potrzebuje książek, podobnie jak miecz potrzebuje kamienia do ostrzenia."

~Tyrion Lannister

6.jpg

Opublikowano

Obejrzyj sobie wszystkie części Underwordl, trochę mroczniejszy klimat niż Hansel i Gretel, ale może przypadnie Ci do gustu.

Co do filmu o wilkołakach to nic nie przychodzi mi do głowy niestety. 

Opublikowano

Obejrzyj sobie wszystkie części Underwordl, trochę mroczniejszy klimat niż Hansel i Gretel, ale może przypadnie Ci do gustu.

Co do filmu o wilkołakach to nic nie przychodzi mi do głowy niestety.

Underworld obejrzałem, tak klimat o wiele mroczniejszy :P

Kurde, już od paru dni męczy mnie nazwa tego filmu... Może ktoś zna (albo sobie wymyśliłem ten film xD)

gfgdf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...