Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirus?

Kinenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio postanowiłem podenerwować znajomego ddosując go jakimś zwykłym programem (wiedział o tym) i pobrałem loic i xoic. Tyle że loic pobrałem z całkiem dobrej wydaje mi się strony a xoic... mówiąc krótko jestem idiotą i pobrałem go z tej strony

na którą w sumie teraz patrząc trzeba być idiotą żeby się nabrać. Odpaliłem xoica już przy włączaniu wywalił komunikat że musze wyłączyć windowsowy smartscreen więc się zgodziłem z myślą ddosowanie jest nielegalnie więc i program. Nawet nie zdążyłem go wypróbować bo musiałem wyjść a kiedy przyszedłem po chwili ogarnąłem że nie mogę otworzyć menadżera zadań bo wyświetla mi się komunikat że administrator go wyłączył... Sprawdzałem tak samo nie mogę np. edytować rejestru. Nie wiem jak odzyskać wszystkie moje uprawnienia jeśli wiecie o co mi chodzi... nie mogę tak samo zrobić przywracania systemu bo wywala komunikat że blokuje to prawdopodobnie mój system antywirusowy (avast) chociaż nigdy przy przywracaniu nie miałem z tym problemu... Avastem nie moge przeskanować bo wywala komunikat że nie ma punktu końcowego czy coś w tym rodzaju... Ma ktoś jakiś dobry program do przeskanowania którym pozbył bym się tego szajsu który mi odebrał te uprawnienia?

Opublikowano

Ja bym raczej polecał odpalić płyte z wibdowsem i wejść w wiersz poleceń następnie aktywować konto administratora tą komendą. net user Administrator /active.

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...