Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack do Xenobota przestał działać po formacie!

Przemo244

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam Windows 10, teraz już po jesiennej aktualizacji "Threshold 2". Nie grałem w Tibie jakieś 2 tygodnie, ale w międzyczasie była również aktualizacja Xenobota i Windowsa 10 też. Postanowiłem powrócić do Tibii z moim Xeno, ale zamiast robić jakieś Windows Update to wolałem zrobić przy okazji formata. Po formacie, pobrałem najnowszego Xenobota z PandoriumX: http://files.poisonx.us/xeno10.82.zip

Odpalam Xenosuite.exe, loguję się, i zupełnie nic się nie dzieje. To na pewno nie jest problem z nawiązaniem połączenia do serwerów PandoriumX ponieważ jak podam złe hasło to wywala error. A jak podam prawidłowe passy to nic nie wyskakuje i nic się nie włącza.

Każdemu niby działa, ludzie się cieszą i sobie bocą, a ja nie mogę. A z pewnością mnóstwo osób również używa Windowsa 10 i nie mają problemów. Być może jest to coś związanego z tą aktualizacją Windowsa, ale wydaje się że gdyby to było tym spowodowane to mimo wszystko więcej osób miało by ten problem. Ale do tej pory nikogo takiego nie spotkałem.

Proszę o pomoc, może wy macie akurat Win.10 po aktualizacji i sprawdzicie czy wam działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...