Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w Polsce będzie tak jak we Francji, za chwile Niemieczech?

Rogetenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie tak jak w temacie.

Ja np. myślę że nie powinno tak być ponieważ nie posiadamy takiego wysokiego socjalu jak w tych państwach.

I po 2 chyba byśmy sami do czegoś takiego nie dopuscili ???

Tak tak chodzi o zamachy i zamieszki uliczne.

Opublikowano

A o co się pytasz? Czego nie będzie w Polsce, a jest we Francji?

Chodzi ci o zamachy?

W Polsce w tej chwili możemy czuć się bezpiecznie, bo nie mamy zbyt wielu muzułmańskich imigrantów w kraju.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Mi też się tak zdaje. Gdyby PiS przyjął imigrantów to byłby politycznym trupem w następne wybory. Poza tym zasiłki na drzewach nie rosną, ludzi by ch*j strzelił gdyby się okazało że taki uchodźca dostaje 1500zł na miesiąc na siedzenie na dupie a emeryt po wielu latach pracy dostaje 800zł.

Opublikowano

Raczej nie. A jeśli nawet to sami Polacy do tego nie dopuszczą. Ostatnio 2 Polaków sprało jakiegoś muzułmanina i uratowało Brytyjczyka przed napadem. Oby pisuary nie dali dupy i będzie dobrze. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Polska jest jednym z najmniej chętnych do przyjmowania tych imigrantów państwem, więc wydaję mi się, że w najbliższym czasie raczej nie, aczkolwiek nie można być niczego pewnym.

Opublikowano

­

W tej chwili mamy zbyt niski socjal jak dla nich, więc celują w bogatsze państwa. Nie jest wiadome, co będzie w przyszłości, ale może nawet i nas zaleje wkrótce fala imigrantów w przypadku kontynuacji głupiej polityki prowadzonej przez tych samych ludzi od nastu lat.

nie mamy chyba tak tępej władzy.

Zdziwiłbyś się.

Opublikowano

Dużo osób piszę bzdury, głównym powodem dla którego jest jesteśmy bezpieczni to fakt, iż nasze wojsko nie uczestnicy w wojnach w Syrii, ale jeśli tak to w skromnych %. ;)

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to unia chciała nam zaoferować pieniądze za każdego przyjętego "uchodźce", więc mały socjal raczej nie gra tutaj roli. Słyszałem też, że PIS nie chce ich przyjmować.

Opublikowano

to nie politycy decydują o tym czy w Polsce będą jebane dzikusy z Syrii tylko obywatele

pozornie politycy ale gdyby np. PiS przyjął tych imigrantów to odzew byłby natychmiastowy. Z pewnością pierwszy zamach byłby skierowany na sejm

Opublikowano

Jak będzie w Polsce lepiej to i inni przyjadą w tym z Syrii i innych odległych krajów.

Na razie nie ma się czego bać.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Jak samo ISIS powiedziało oni atakują tych co ich bombardują itp. Dlatego też zagrożeni są Francja, Rosja, USA, Wielka Brytania, Syria i inne. Niby Rosja jest potęgą ale zamach na bank jakiś się im uda w Moskwie.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to unia chciała nam zaoferować pieniądze za każdego przyjętego "uchodźce", więc mały socjal raczej nie gra tutaj roli. Słyszałem też, że PIS nie chce ich przyjmować.

Ty, a wiesz, że pieniądze w unii nie rosną na drzewach?

hYYRv6d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...