Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że posiadam swoją grupe, a także stronę na facebooku, postanowiłem moimi betami dzielić się także tutaj z Wami.

Dziś od początku dnia lecimy tak:
G2 vs. CLG -> G2

Według mnie mecz bardzo ciekawy, tym bardziej że jest to spotkanie G2 - drużyny która powoli przedziera się do najlepszych drużyn na świecie. G2 z aizym jest świetnym zespołem, dołączenie tego gracza do ekipy na pewno poprawiło jakość i skuteczność ich gry. CLG ostatnio nie radzi sobię zbyt dobrze większość swoich spotkań przegrywają, ale jak wiemy potrafią również zaskakiwać. Moje procenty 60-40 dla G2.

C9 vs. TSM -> TSM

Pierwszą rzeczą którą w tym meczu musiałem sprawdzić to to, czy w drużynie C9 gra swag. Swaga w tym spotkaniu nie ma, co według mnie poskutkuje ich przegraną (był swag wygrywali każdy mecz). Z drugiej strony TSM, mimo że ostatnio mieli zasłużoną przerwe to już wrócili. Wiemy że na LAN-ach radzą sobię dobrze więc to spotkanie powinni bez problemu wygrać. Moje procenty: 65-35 dla TSM.

Na'Vi vs. LG -> LG(ICB)

Spotkanie 50/50. Jedyny słuszny mecz w tym meczu do postawienie na mniejsze %. Nie ma co opisywać, obie drużyny grają na podobnym poziomie i to spotkanie na pewno będzie bardzo ciekawym widowskiem, które na pewno każdy chętnie oglądnie.

eXplosive vs. BX3 -> BX3

Żadna z drużyn ostatniego czasu nie gra dobrze. Co pokazuje chociażby BX3 które przegrało 10 ostatnich meczy po czym wygrało z Ducks.

Explosive w żadnym meczu nie pokazali niczego dobrego, co mogłoby popchąć mnie w ich stronę.

Trzeba wziąć pod uwagę że BX3 jest drużyną bardziej doświadczoną. Mierzyli się oni z takimi zespołami jak Vexed czy ESC.

Wydaje mi się że w tym meczu wiele będzie zależało od KORNA który jest najlepszym w drużynie BX3 fraggerem.

Obie drużyny są drużynami które mogą zaskoczyć, bardzo dużo w ich spotkaniach zależy od ich formy danego dnia.

Myślę że BX3 w tym meczu jest dużo lepszym wyborem, mimo tego że nie mają niesamowitych wyników to spotkanie z eXplosive

powinni wygrać bez mniejszych problemów. Jedyny bet jaki polecam do LOW na BX3.

Wygrane
Przegrane

ICB NIE ZAZNACZAM NAWET JEŚLI WEJDZIE!

Opublikowano

Jest bardzo wysoka. Dokładnie nie powiem bo nie bawię się w liczenie numerków. Ma być po prostu skutecznie :)

To jeśli nie przedstawisz jakichś konkretnych dowodów to nie mamy jak zweryfikować Twojej skuteczności, proste.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

To jeśli nie przedstawisz jakichś konkretnych dowodów to nie mamy jak zweryfikować Twojej skuteczności, proste.

Tobie zależy na zweryfikowaniu jej nie mnie. Jeśli szukasz osoby która więcej czasu spędza na liczeniu numerków niż analizie spotkań to źle trafiłeś. Jestem tu po to żeby wstawiać swoje predykcję, a czy będziecie je brać pod uwagę zależy od Was. Nic na siłe, proste.

Opublikowano

Tobie zależy na zweryfikowaniu jej nie mnie. Jeśli szukasz osoby która więcej czasu spędza na liczeniu numerków niż analizie spotkań to źle trafiłeś. Jestem tu po to żeby wstawiać swoje predykcję, a czy będziecie je brać pod uwagę zależy od Was. Nic na siłe, proste.

Chyba się nie rozumiemy.

Nie szukam takiej osoby, bo sam sobie analizuje i z natury nie ufam innym, zwłaszcza jeśli chodzi o $$$.

Chodzi mi po prosto o to, że musisz przedstawić skuteczność swoich analiz. Jak mamy Ci zaufać? Kim Ty jesteś tak w ogóle? Nic nie ma podane, żadnych statystyk, niczego.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

To ja napiszę że ma 100% skuteczności - uszczęśliwi cię to?

Kogo interesują cyferki? Na większości stron i tak jest zmyślona skuteczność 95% itp. Jeżeli autor zna drużyny i graczy, interesuje się sceną counter strike i pisze z sensem to czego chcesz więcej?

img.jpg

Opublikowano

Chyba się nie rozumiemy.

Nie szukam takiej osoby, bo sam sobie analizuje i z natury nie ufam innym, zwłaszcza jeśli chodzi o $$$.

Chodzi mi po prosto o to, że musisz przedstawić skuteczność swoich analiz. Jak mamy Ci zaufać? Kim Ty jesteś tak w ogóle? Nic nie ma podane, żadnych statystyk, niczego.

Ci co chcą to wykorzystają, nie musisz stawiać tak jak on = nie pisz po prostu xD

@ top

Poobserwuję trochę i zobaczę jak to się sprawdza, mam nadzieję, że nie olejesz tego jak inni, że przez tydzień będą pisać analizy a potem już ślad po nich zaginął. :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Bety na 22-11-2015.
Kolejne bety będą dodawane w tym poście.

ONE vs. KFish -> ONE ICB
Ludzie nie wiedzą nic o zespole ONE. Trzeba dodać że jest to zespół Orgless który już nie raz mierząc się  KFish pokazali kto jest lepszy.
Dzięki temu że ludzie nie wiedzą co i jak mamy dość korzystne procenty. Jednak to spotkanie jest 50/50 więc co najwyżej polecam ICB na ONE, gdyż są oni zespołem niespodzianką, potrafią zaskoczyć tak samo jak potrafią zagrać totalne dziadostwo. TYLKO I WYŁĄCZNIE ICB NA ONE!

K1CK vs. RCTIC -> RCTIC (ICB)
Kolejny ryzykowny mecz, większość ludzi je olewa, ja się ich nie boje. Drużyny do tej pory grały ze sobą jedne spotkanie które skończyło się zwycięstwem graczy K1CK. Mecz jest typowym meczem 50/50, tym bardziej że jest to finał rozgrywany w BO3. Jedyna słuszna decyzja w tym spotkaniu to stawianie ICB na mniejsze % w tym przypadku RTCIC które czuje że w tym meczu zaskoczy!

E-frag vs. BX3 -> E-frag MID
E-frag jest w tym spotkaniu pewniakiem, nie ma opcji żeby oddali ten mecz, na pewno będą chcieli wszystkim udowodnić że są lepsi. BX3 jest drużyną w porównaniu do E-frag słabą, są oni słabsi pod każdym względem a ich ostatnie wyniki nie są zbyt dobre (na 12 gier tylko 2 wygrane). Na korzyść E-frag działa również system czyli BO3, gdyby było to BO1 mogłoby być tak, że BX szczęściem by to spotkanie wygrało, w spotkaniu BO3 według mnie nie ma takiej możliwości bo to gracze E-frag będą narzucali tempo gry.

G2 vs. TSM -> G2 LOW
Spotkanie bardzo ciężkie i najciekawsze na tym turnieju, z jednej strony G2 które na pewno pod względem aimowym jest lepszy od przeciwników za to z drugiej strony TSM których zgranie jest na najwyższym poziomie a którego G2 brakuje. Mimo to ostatniego czasu gra G2 strasznie mi się podoba i officialnie zostałem ich fanboyem, dlatego moja decyzja jest taka a nie inna. Jeśli myślicie że będzie inaczej to idźcie za głosem serca. 

Na'Vi vs. Liquid -> Liquid LOW
Podczas wczorajszego spotkania z VP widzieliśmy na co stać graczy Liquid a szczególnie ELIGE który w tym spotkaniu był po prostu bestią tak samo jak nitro czy Hiko. Jeśli gracze w dniu dzisiejszym w takiej samej dyspozycji jestem niemal pewny że pokonają Na'Vi w którym ostatniego czasu z dobrej strony pokazuje się tylko GuardiaN. Liczę na niespodzianke i mam nadzieje że to Liquid zagra w finale.

Uwaga na bety ponieważ mecze dziś 50/50.
Jeśli w finale będzie G2 to oczywiście polecam lecieć w ich strone, bez względu na to z jaką drużyną będą grali. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...