Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa lewa słuchawka i mikrofon

MinatoNamikaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Kupiłem sobie ostatnio słuchawki http://procpu.pl/p/1711/27877/tracer-hydra-7-1-usb--sluchawki-gaming-strefa-gracza.html wszystko było super do momentu kiedy pewnego dnia przestała mi działać lewa słuchawka wraz z mikrofonem. Wydaje mi się że może to być problem z kablem , macie jakieś propozycje rozwiązania problemu bo nie bardzo pali mi się wydawać kolejnych pieniędzy na słuchawki :/

Opublikowano

Ten link nie działa, jednak na pewno to wina kabla po prostu gdzieś się przerwał wynika to z tego, że pewnie o nie nie dbałeś, nie zwijałeś kabla itp. Podeślij jeszcze raz link może to po prostu badziewne słuchawki :D

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...