Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheatowanie na normalu itp.

solvekxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Mam takie pytanie czy za cheatowanie aim,wh lub inne ;p dostane vac? Chodzi oczywiscie o normale,demolka,wyscig zbrojen itp... z gory dzieki za odpowiedz

Opublikowano

Wszystkie oficjalne serwery Valve są zabezpieczone przez VAC, gdy cheat zostanie wykryty dostaniesz instant bana ;)

Opublikowano

Wszystkie oficjalne serwery Valve są zabezpieczone przez VAC, gdy cheat zostanie wykryty dostaniesz instant bana ;)

Tak.

W takim razie jak najszybciej lvl'owac bo mam 2 lvl i za gre dostaje okolo 50 pd a potrzebuje2.5k ....

Opublikowano

Wyścig zbrojeń to najszybszy sposób, za grę masz coś kolo 90 expa i krótko trwa, ale i tak to leci jak krew z nosa.

za 2/3 miejsce dostaje po 50 ;-; 

Opublikowano

Ja jak grałem u kumpla to wygrywając te gry dostawałem coś koło 90 bez boosta, leciało to i tak bardzo wolno, ale z tego co kiedyś czytałem to chyba najszybszy sposób.

Opublikowano

Jeżeli grasz na niewykrywalnych cheatach to nie dostaniesz vaca na demolce bądź wyścig zbrojeń także możesz klepać przez ściany ile chcesz. Na takich trybach reporty się nie liczą.

Jeżeli grasz na turniejowym na niewykrywalnych i się spalisz to dostaniesz OW.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...