Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z programami

DrJoneq

Pytanie

Opublikowano

Witam, mój problem polega na tym, że nie działają mi żadne aplikacje, czy to gry, czy to programy chyba, że włączę tryb zgodności i nie dla wszystkich programów to działa.

Zaczęło się od tego, że chciałem przełączyć karty graficzną, lecz nie udawało mi się zrobić tego w biosie, więc postanowiłem, odinstalować sterowniki od radeona i znów je zainstalować po czym znów nie otrzymałem tego efektu z interfejsem do ustawiania przełączania tej grafiki i zainstalowałem znów, sterowniki na sterowniki. Po czym karta graficzna zaczęła działać ale już wszystkie programy oprócz przeglądarki nie działają bez trybu zgodności. Proszę o pomoc. Jeśli będę musiał odinstalować sterowniki i zrobić to na nowo to proszę o podanie instrukcji do przełączenia kart graficznych. Mój laptop to hp pavilion g7

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobierz Display Driver Uninstaller - [LINK], [SKAN]

Po uruchomieniu programu wybierz producenta karty graficznej, czyli w Twoim przypadku AMD a następnie "Clean and restart (Highly Recommended)", po ponownym uruchomieniu komputera zainstaluj na nowo sterowniki ;)

Opublikowano

z ustawieniem jej. Zrobiłem tak jak mówiłeś i nic to nie dało, a na dodatek były błędy podczas instalacji ale się ukończyła

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...