Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupować CS:GO?

TheLoczekThe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie. Opłaca sie kupic Cs Go? Wypiszcie mi wady i zalety. Powiem, ze z 4 lata grałem w cs 1.6 i znudziły mi sie troche takie gry. Bede wam wdzieczny, bo ciezko u mnie z kasa, wiec szkoda by kasa poszla w bloto..

Opublikowano

Opłaca się, w porównaniu do poprzednich CS'ów masz znacznie ulepszoną grafikę, różne tryby rozgrywek, możliwość zarobku na skinach i wiele więcej ;) Sam zapewne wiesz, że CS:GO jest aktualnie najbardziej obleganym FPS'em. Jedyny minus to chyba nasi wschodni sąsiedzi :D

Opublikowano

Warto i nie warto
Gra pod względem samo istnienia jest fajna, ale co do graczy już mniej, musisz być cierpliwym, tym bardziej, że sporo rusków i dzieci zaczęło grać. 
Ale jak wspomniałem, gra jest ciekawa i daje zabawe na dłuższe godziny. Jak będziesz miał z kim grać to dasz rade :)
Co jakiś czas są promocje na steamie więc za niecałe 30 zł kupisz, chyba, że na allegro, ale jak uważasz.

banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...