Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic 2 - Problem z mikstura życia +5

arnan1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem sobie save gry z 2 rozdziału i problem jest taki że nie mogę tam zrobić mikstury która dodaje 5zycia  za jagody dodam że mam kupione receptury od Constantina 

Opublikowano

Witam pobrałem sobie save gry z 2 rozdziału i problem jest taki że nie mogę tam zrobić mikstury która dodaje 5zycia  za jagody dodam że mam kupione receptury od Constantina 

Zacznijmy od tego jaka część gry Gothic z dodatkiem czy bez? 

Z tego co wiem Constantino występuje w gothic 2 i 2 noc kruka,kolejna rzecz miksturki,które dodają punkty trafień (Życia na stałe) dodają +15/20 w zależności gry z dodatkiem albo bez,następnie receptury które zakupiłeś zapewne są na mikstury,które leczą całkowicie życie,a mikstury,które dodają życie na stałe trzeba się nauczyć za punkty nauki i wymagane jest korzeń leczniczy + szczaw królewski.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

THE RETURING 2.1

No to niestety w mody bynajmniej ja się nie bawie aż tak odnośnie gothica,nie grałem w opisanego wyżej więc wiele ci nie pomogę,musisz czekać aż ktoś kto grał i ogarnia tego moda ci pomoże.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...